Eğitim indirimi ile samsung dan alabilme şansınız var ise kesinlikle 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD monitörü alınSelamlar,
3070ti var,
Hem film, hem oyun (lol ve hikaye tarzı)
2k, min 144hz, G-sync olan ve IPS panel bir monitör önerisi alabilir miyim?
Mümkünse renkleri çok iyi olsun siyahları vs.
Teşekkürler
Hocam oled düşünmüyorum, fiyatı uygun ama bakımıydı vs vs çok zahmetliEğitim indirimi ile samsung dan alabilme şansınız var ise kesinlikle 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD monitörü alın
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Üniversite öğrencisi bir tanıdığınız üzerinden de alabilirsiniz
Oledin ne bakımı varHocam oled düşünmüyorum, fiyatı uygun ama bakımıydı vs vs çok zahmetli
MSI 27" MPG 274URF QD Gaming Monitör, Flat, 3840x2160 UHD, 16:9, Rapid IPS, 160Hz 0.5ms GTG, Adaptive-sync
https://amzn.eu/d/32kJ8B1
Fırsat: Dell G3223Q 32 inç 4K UHD (3840 x 2160) oyun monitörü, 144 Hz, Fast IPS, 1 ms, AMD FreeSync Premium Pro,%95 DCI-P3, HDR 600, DisplayPort, 2 x HDMI, 3 x USB, 3 yıl garanti, Ascent Gray
https://amzn.eu/d/4UfXGxT
Bunlar nasıldır?
Oled almayacaksanız quantum dot yani qledli msi modelin 2k çözünürlüğünü kullanıyorum gayet iyi model qled renk olarak farkını hissettiriyor ama yine de oled öneririmHocam oled düşünmüyorum, fiyatı uygun ama bakımıydı vs vs çok zahmetli
MSI 27" MPG 274URF QD Gaming Monitör, Flat, 3840x2160 UHD, 16:9, Rapid IPS, 160Hz 0.5ms GTG, Adaptive-sync
https://amzn.eu/d/32kJ8B1
Fırsat: Dell G3223Q 32 inç 4K UHD (3840 x 2160) oyun monitörü, 144 Hz, Fast IPS, 1 ms, AMD FreeSync Premium Pro,%95 DCI-P3, HDR 600, DisplayPort, 2 x HDMI, 3 x USB, 3 yıl garanti, Ascent Gray
https://amzn.eu/d/4UfXGxT
Bunlar nasıldır?
Parlaklığı kısma, her birkaç saatte pixel temizleme gibi kısımları var. Ayrıca sabit bir görüntü olmaması lazım vs.Oledin ne bakımı var
Öneriniz var mıdır?Oled almayacaksanız quantum dot yani qledli msi modelin 2k çözünürlüğünü kullanıyorum gayet iyi model qled renk olarak farkını hissettiriyor ama yine de oled öneririm
Sizin attığınız msi modeli öneririm. oled olarak da g6 modeli bu bütçedeki en iyi seçenek oled bakımı bence çok zahmetli değil oledin fena farkını hissedersiniz.Parlaklığı kısma, her birkaç saatte pixel temizleme gibi kısımları var. Ayrıca sabit bir görüntü olmaması lazım vs.
Öneriniz var mıdır?
Peki oled olarak bu sizce nasıldır ? g6 mı bunu mu tercih edersiniz?Sizin attığınız msi modeli öneririm. oled olarak da g6 modeli bu bütçedeki en iyi seçenek oled bakımı bence çok zahmetli değil oledin fena farkını hissedersiniz.
oled gerçekten mükemmel gösteriyor hani başka bir kelime yok ama bakım muhabbeti doğru diye biliyorum asla uğraşmazdımParlaklığı kısma, her birkaç saatte pixel temizleme gibi kısımları var. Ayrıca sabit bir görüntü olmaması lazım vs.
Öneriniz var mıdır?
Kesinlikle o kısım yoruyor biraz.oled gerçekten mükemmel gösteriyor hani başka bir kelime yok ama bakım muhabbeti doğru diye biliyorum asla uğraşmazdım![]()
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, renk kalitesinden sonra macbook renkleri bile götü gelmeye başladı. Kesinlikle tavsiye ederim.Eğitim indirimi ile samsung dan alabilme şansınız var ise kesinlikle 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD monitörü alın
Alıntıyı görüntüle
![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Üniversite öğrencisi bir tanıdığınız üzerinden de alabilirsiniz
yeni nesil oledlerde ekranda sabit pixel sorunu yazılımla çözülmüş diye duymustum 1-2 saate 1 ekranda 1 pixel kayıyormuş pixeller ve eskisi gibi bakımı zor değil diye biliyorum şansım olsa kesinlikle oled ten yana kullanırdım oled çok çok daha iyi duruyor.
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, renk kalitesinden sonra macbook renkleri bile götü gelmeye başladı. Kesinlikle tavsiye ederim.