Neler Yeni

Öneri Sistem İçin Monitör Önerisi 4-7K

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
Merhaba, Ryzen 5 7500F 4060 TI 16GB sistemim mevcut ana monitörüm aoc 24g2spu/bk fakat dün ekranın en altında yatay 2 çizgi çıktı muhtemelen garantiye göndereceğim ama en altta olduğu için pek farkedilmiyor herhangi bir işlem yapmamazlık gibi bir durum olur mu garantide bilmiyorum kendime 2.bir monitör daha alacağım 1080p mi yoksa 2k mı alsam karamsar kaldım ekran kartından dolayı bütçem de maks 8 olabilir olursa taksitli şekilde neler önerebilirsiniz bu arada 1080p için bulduğum monitörler şunlardı;

PHILIPS Evnia 24M2N3200A​

LG UltraGear 24GS60F-B​

LENOVO 24,5" LEGION R25i-30​

MSI 23.8" G2412F​

2k için de şuan
Lenovo Legion R27QE 27"

Philips Evnia 27M2N5500 27" bunu fiyatı çok yüksek şu anda o yüzden emin olamadım​

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan Karan
hocam aynısı bende var onların 2k monitör al ekran kartı 2k da full ayarlarda 100 fps veremediği oyun elle sayılır bende wg27wq1b var bi sorununu görmedim renk olayını pek anlamıyorum ama 2k al

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
ozan başaran
2k monitör alın

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kaan Karan

VG27AQ1A bunu alabilirsiiz ama monitör birazda şans işi hocam​

Mesaj otomatik birleştirildi:

elden almanız daha iyi olur

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VG27AQ1A bunu alabilirsiiz ama monitör birazda şans işi hocam​

elden almanız daha iyi olur
amazon ya da hepsiburada satıcılı almayı düşünmüştüm iade konusunda direkt olarak iade edebilmek için hepsiburada da direkt olarak ölü piksel vb. varsa direkt iade ediliyor diye düşünüyorum

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
önerisi olan var mı bir de hepsiburadadan alsam iade edebiliyor muyum satıcı hepsiburada

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet
önerisi olan var mı bir de hepsiburadadan alsam iade edebiliyor muyum satıcı hepsiburada
Hepsiburada hic birsey sormadan iade alıyor. Son 1.5 ay içinde ölü pikselden dolayı 5 adet monitörü sorunsuz iade ettim. Rahatlıkla alabilirsiniz. Zaten piyasada iade süreci çok iyi olan 2 satıcı amazon ve hepsiburada

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
Hepsiburada hic birsey sormadan iade alıyor. Son 1.5 ay içinde ölü pikselden dolayı 5 adet monitörü sorunsuz iade ettim. Rahatlıkla alabilirsiniz. Zaten piyasada iade süreci çok iyi olan 2 satıcı amazon ve hepsiburada
o zaman hepsiburadadan 2 monitör alacağım biri kardeşim için çizim vs yapıyor laptopta işe yarar gibi msi monitör lenovo da kendime alacağım bu şekilde 2 li alsam lenovo da ölü piksel çıksa iade edebiliyor muyum ya da sizin öneriniz var mıdır

Ekler

• IMG_3713.png
    IMG_3713.png
    376.4 KB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet
o zaman hepsiburadadan 2 monitör alacağım biri kardeşim için çizim vs yapıyor laptopta işe yarar gibi msi monitör lenovo da kendime alacağım bu şekilde 2 li alsam lenovo da ölü piksel çıksa iade edebiliyor muyum ya da sizin öneriniz var mıdır
Lenovo çok iyi monitör ancak ölü piksel sorunu çok fazla görülüyor. İade ettiğim 5 monitör lenovo r27qe modeliydi. Artık usandım 27m2n5500 aldım onun yerine.

Rahatlıkla alabilirsiniz. İnşallah şansınıza sorunsuz gelir. Ama ölü pikselli gelirse de içiniz rahat olsun iade alıyorlar

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre
Lenovo çok iyi monitör ancak ölü piksel sorunu çok fazla görülüyor. İade ettiğim 5 monitör lenovo r27qe modeliydi. Artık usandım 27m2n5500 aldım onun yerine.

Rahatlıkla alabilirsiniz. İnşallah şansınıza sorunsuz gelir. Ama ölü pikselli gelirse de içiniz rahat olsun iade alıyorlar
ben de phillips olanı istiyordum aslında da amazonda vs kalmamış siz nereden almıştınız

Son düzenleme:

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Sercan Güre

hocam siz nereden almıştınız monitörü

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet
hocam siz nereden almıştınız monitörü
Geçenlerde amazona stok gelmişti ordan aldım. Bunda da 1 adet kırmızıda gözüken ölü piksel var ama 2.5 haftadır dizi film oyun takılıyorum. Hiç görmüyorum. Özellikle bakıyorum ama Hiç farkedilmiyor. Amazonda 30 gün içinde iade edebiliyorsun. Bu sürede stok gelirse iade edip yeniden almayı düşünüyorum ama gelmezse bundan devam. Renkleri falan r27qe'den daha iyi. Bilgisayar uygulaması ile ayar yapabiliyorsun. O da çok iyi bence

Top Bottom