Çözüldü✓ Sistem kaç para eder?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ne alaka olum ? forum bitmiş bu kadar basit senin gibi 5k mesaj atıp işe yaramayan adamlarla dolu. gittir git baska yerde kas spamını. konuyla alakalı fikrin varsa belirt yönlendir yoksa boş yapma konumda.
teker teker satarsanız 40k yı bulabilir sistem halinde ortalama 35k

teker teker satarsanız 40k yı bulabilir sistem halinde ortalama 35k
içimden gecen cevreden birine gidicekse tanıdık 35e kadar dusucem. ama internet ilanım 40 olucak. tek tek satmakla ugrasmıcam vaktim olmadıgı ıcın

Bu yazı fontu ve rengini çok aradım mı? Benim bile okuyasim gelmedi , forum kullanicilarinin bunu okuyup cevap yazmalarını bekliyorsun.
Cevap yazan arkadaşlar iyi okumuş.

içimden gecen cevreden birine gidicekse tanıdık 35e kadar dusucem. ama internet ilanım 40 olucak. tek tek satmakla ugrasmıcam vaktim olmadıgı ıcın
Genelde çevreye daha pahalıya satılıyor, internetteki elemanlar daha düşük fiyat veriyor. ilanıda her siteye koyun ki hızlı satılsın

Uygunsuz davranış
Bu yazı fontu ve rengini çok aradım mı? Benim bile okuyasim gelmedi , forum kullanicilarinin bunu okuyup cevap yazmalarını bekliyorsun.
Cevap yazan arkadaşlar iyi okumuş.
sana mı sorucam hangi font hangi renk yazıcagımı işini yap kişisel zevk ve renklere karışma işin bu değil.

40 a satılacak bir sistem değil 4070superli ddr5 sistemler var ikinci elde , garantisiz eski sokete ve mining yapılmış olma ihtimali olan kartlı bir sisteme o parayı vermez kimse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30-35 e giderse gider 35 bile zor

40 a satılacak bir sistem değil 4070superli ddr5 sistemler var ikinci elde , garantisiz eski sokete ve mining yapılmış olma ihtimali olan kartlı bir sisteme o parayı vermez kimse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30-35 e giderse gider 35 bile zor
dediğiniz doğru katılıyorum acelem olmadığı için favorilere alanlara göre yavaş yavaş fiyatı aşağı çekerim ya da ihtiyacı olan ciddi genç bir arkadaşa uyguna veririm elden cıkarırım. beni tatmin etmemeye basladı keyif almadıgım için kelepir bile bırakabilirim

dediğiniz doğru katılıyorum acelem olmadığı için favorilere alanlara göre yavaş yavaş fiyatı aşağı çekerim ya da ihtiyacı olan ciddi genç bir arkadaşa uyguna veririm elden cıkarırım. beni tatmin etmemeye basladı keyif almadıgım için kelepir bile bırakabilirim
Tek tek satsanız parça bazında güzel sisteminiz aslında daha kârlı olabilir bence ama büyük şehirde değilseniz epey uğraştırır

Tek tek satsanız parça bazında güzel sisteminiz aslında daha kârlı olabilir bence ama büyük şehirde değilseniz epey uğraştırır
satabilirim de vaktim yok 3e 5e bakıcak biride değilim.şuanlık kullanıyorum ilana koymadan önce çevremdeki genclere sorarım almak isteyen olursa birazda ikram bulunarak elden cıkarırım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri