RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 9,086
Small FFTs. Şimdiden söyleyeyim fanlar vs. çok hızlanabilir.Bu arada Prime95 testini hangi seçenekte yapmalıyım? Small mı, Large mı, Blend mı
Small FFTs. Şimdiden söyleyeyim fanlar vs. çok hızlanabilir.Bu arada Prime95 testini hangi seçenekte yapmalıyım? Small mı, Large mı, Blend mı
Yok vermez ama çok uzun açık kalmasın. Özellikle soğutucu iyi değilse.Bu işlem bilgisayarıma zarar verebilir mi?
Stock Fan var işlemcinin üstünde ne kadar iyi bilmiyorum ve bu işlem hakkında çok bir fikrim olmadığı için bir şeyleri yanlış yapıp bilgisayara zarar vermek istemiyorum :/. Acaba macunları mı yenilesem?Yok vermez ama çok uzun açık kalmasın. Özellikle soğutucu iyi değilse.
Bu testi aslında anakartın güç beslemesi sıkıntılı mı onu öğrenmek için dedim. Sıkıntılıysa yüksek ihtimal mavi ekran verir veya kapanır.Stock Fan var işlemcinin üstünde ne kadar iyi bilmiyorum ve bu işlem hakkında çok bir fikrim olmadığı için bir şeyleri yanlış yapıp bilgisayara zarar vermek istemiyorum :/. Acaba macunları mı yenilesem?
Oyundayken böyle GPU ve CPU değerlerine sahibim normal mi?Bu testi aslında anakartın güç beslemesi sıkıntılı mı onu öğrenmek için dedim. Sıkıntılıysa yüksek ihtimal mavi ekran verir veya kapanır.
Rekabetçi oyun değilse GPU %100 olmalı hangi oyun?Oyundayken böyle GPU ve CPU değerlerine sahibim normal mi?
Sıkıntı yok gibi. Genel anlamıyla zaten ilginç bir problem bu. Radeon iGPU'nun sürücüleri yüklü mü?Valorant
Bugün 2-3 maç attım ve şuan çok bir problem yok gibi enteresan bir şekilde. Tabii öncesine göre biraz fps dropu var ama eskisi kadar çok yok. Sorun böyle devam ederse yine buraya yazarım. Bir kaç gündür seni meşgul ettim zamanından bana ayırdın çok teşekkür ederim kardeşim sağol varol.Sıkıntı yok gibi. Genel anlamıyla zaten ilginç bir problem bu. Radeon iGPU'nun sürücüleri yüklü mü?