Neler Yeni

Sistem montajında soru sorabileceğim bir arkadaş varmı?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Aman deyim vurma biryerlere:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdilik bırak yarın devam et.
Knk ben bunu yapmadan uyuyamam recepin videoyu izledim
Şuan ekran kartı boş
Kasa fanlarını cha_fan gibi bir şey yazıyodu taktım oraya
120se fanları nasıl yapıcam anlamadım youtubeye yazıp bi bakarmısın sana zahmet ben anlamadım
Yada dur ben atıyım

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Draq123
Knk ben bunu yapmadan uyuyamam recepin videoyu izledim
Şuan ekran kartı boş
Kasa fanlarını cha_fan gibi bir şey yazıyodu taktım oraya
120se fanları nasıl yapıcam anlamadım youtubeye yazıp bi bakarmısın sana zahmet ben anlamadım
Yada dur ben atıyım
Bu videoda adam YANLIŞ takıyor dedik ya

Yabancı başka kanalldardan izle

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze

yaw fanları sisizn dediğinüiz gibi taktım sadece güç kabloları kaldı onun için videoyu attım

yaw fanları sisizn dediğinüiz gibi taktım sadece güç kabloları kaldı onun için videoyu attım
@ege001 knk cpu fan kısmına taktım soğutucuyu
kasa fanlarını taktım şimdi artı eksi dandik kablolarıda takıp bi çalıştırmayı deniycem
arkadaki rgb kontrolcüsü ne için onu çözemedim birde hala 3 tane kablo boşta onlarıa anlamadım

Sata kablosu doğru yerde mi?

Ekler

• IMG_9951.jpeg
    IMG_9951.jpeg
    2 MB · Hit: 32
Son düzenleme:

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,893
İsim
ege erdem demirelli

@ege001 knk cpu fan kısmına taktım soğutucuyu
kasa fanlarını taktım şimdi artı eksi dandik kablolarıda takıp bi çalıştırmayı deniycem
arkadaki rgb kontrolcüsü ne için onu çözemedim birde hala 3 tane kablo boşta onlarıa anlamadım

Sata kablosu doğru yerde mi?
Argb kontrocüye 3-4 pinli birsey gelecek ama anakartinda var girişi oraya tak. Bu sadece güç sağlaması için galiba.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,374
İsim
Emir
Şuraya bi baksan güzel olur hocam hem cevap beklemezsn hem de daha doğru toplarsn

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,893
İsim
ege erdem demirelli
Şuraya bi baksan güzel olur hocam hem cevap beklemezsn hem de daha doğru toplarsn
Ben bundan topladım ilk pc mi. Birde hangi kbalo nereye diye video vardı. Kabloları işini çok iyi anlatıyorm

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Ben bundan topladım ilk pc mi. Birde hangi kbalo nereye diye video vardı. Kabloları işini çok iyi anlatıyorm
Reis bunu izledim zaten ama benim güç kaynağı kasa farklı şuan takılıcak hiçbir kablo kalmadı ekran kartını takıcam zorlamakta istemiyorum ekran kartının ucu anakarta deyiyo kasada dandik kenarları çıkmıyo vidaları söktüm harbi tilt boş gözüken yeri kırdım ittirerek çok kolay çıktı mı kırıldımı.Acaba öyle mi yer açıcam bilmiyorum

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 26

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Reis bunu izledim zaten ama benim güç kaynağı kasa farklı şuan takılıcak hiçbir kablo kalmadı ekran kartını takıcam zorlamakta istemiyorum ekran kartının ucu anakarta deyiyo kasada dandik kenarları çıkmıyo vidaları söktüm harbi tilt boş gözüken yeri kırdım ittirerek çok kolay çıktı mı kırıldımı.Acaba öyle mi yer açıcam bilmiyorum
ekran kartı orayamı sığmıyor

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
ekran kartı orayamı sığmıyor
Şuan fotoğraf atabilsem atıcam ekran kartının ucundaki demir anakartın yanına giriyo sıkıntı yok girişlerde tam oturuyo ama fotoğraftaki çentikten geçmiyo sağa çeksem bu seferde anakartın yanındaki demir çıkıyo
Kırmızı ile gösterdiğim yere ucundaki demir giriyo problem yok girişlerde yerine oturuyo ama ekran kartını bastıramıyorum mavi ile işaretledipim yer bozuyo işi

Ekler

• IMG_9952.jpeg
    IMG_9952.jpeg
    845.1 KB · Hit: 28

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Şuan fotoğraf atabilsem atıcam ekran kartının ucundaki demir anakartın yanına giriyo sıkıntı yok girişlerde tam oturuyo ama fotoğraftaki çentikten geçmiyo sağa çeksem bu seferde anakartın yanındaki demir çıkıyo
Kırmızı ile gösterdiğim yere ucundaki demir giriyo problem yok girişlerde yerine oturuyo ama ekran kartını bastıramıyorum mavi ile işaretledipim yer bozuyo işi
ekran kartı nedir hocam

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Knk ben çalıştırsam şimdi sistemi ekran kartını takmadan bi baksam sistem doğru çalışıyomu diye sıkıntı olurmu
yok knk bir şey olmaz ekran kartı katılı olmazsa görüntü gelmez sadece

siz yinede dikkat edin eliniz güç kaynağının düğmesinde olsun

Top Bottom