LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
Özelden sorularımı atmam lazım yavaş yavaş öğrenerek toplamaya çalışıyorum
müsait oldukça burdan yardımcı olurumÖzelden sorularımı atmam lazım yavaş yavaş öğrenerek toplamaya çalışıyorum
Özelden yazıcaktım fotoğraf atamıyoruz burdan atarım şuan böyle anakartı kasaya koymaya geçicemmüsait oldukça burdan yardımcı olurum
evet hocam işlemciyi düzgün bir şekilde koydunuz umarımÖzelden yazıcaktım fotoğraf atamıyoruz burdan atarım şuan böyle anakartı kasaya koymaya geçicem
Üçgenlere bakıp düzgün bir şekilde koydum ramlerde tık etti ssd de problem yok aklımda 2 soru var şuanevet hocam işlemciyi düzgün bir şekilde koydunuz umarım
Soğutma kule tipi ise şimdi tak, sıvı soğutma ise önce anakartı kasaya yerleştir sonraa tak.Üçgenlere bakıp düzgün bir şekilde koydum ramlerde tık etti ssd de problem yok aklımda 2 soru var şuan
1-aldığım hava soğutucuyu hemen takıyımmı çok büyük önce kablolarımı takıyım
2-güç kablolarını nasıl düzenli takıcam
Şu doğru oturmuşmu yoksa ters mi olucakrı şuan bi sıkıntı yok gibi şimdi başlıyorum ozm hava soğutucuyu takmayaHava soğutucunun montajını yapıp anakartı kasaya monte et sonrada güç kablolarını tek tek tak
+1Hava soğutucunun montajını yapıp anakartı kasaya monte et sonrada güç kablolarını tek tek tak
bu doğru yönde şuandaŞu doğru oturmuşmu yoksa ters mi olucakrı şuan bi sıkıntı yok gibi şimdi başlıyorum ozm hava soğutucuyu takmaya
soğutucu kule tipimi yoksa sıvımı+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu doğru yönde şuanda
Büyük gelmez inş+1
bu doğru yönde şuanda
soğutucu kule tipimi yoksa sıvımı
eğer kule tipi ise kasaya takmadan tak anakartın üzerine
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende müsaitim şu anda meselamüsait oldukça burdan yardımcı olurum
büyük gelmez bence denemeden anlayamayızBüyük gelmez inş
iş çıktı şuanda da ben müsait değilimelimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende müsaitim şu anda mesela