Nasıl ters şurdan baktım
ortadaki de soldaki peteğe bağlı olacakOrtadaki doğrumu
Alıntıyı görüntüle
mavi ile işaretlediğim yer tam tersi olacak peteğe değecek orası
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortadaki de soldaki peteğe bağlı olacak
anladım şimdi eywAlıntıyı görüntüle
eywYazılar bu fotodaki tarafa bakcak
anladım şimdi eyw
eyw
Alıntıyı görüntüle
takabildin mi kankamŞöyle ince bir katman sürdüm gönderdikleri termal macun çok kuruydu bu kadar sürebildim
evet bu sefer olduanladım şimdi eyw
eyw
6 ay sonra veya yaza doğru kaliteli bir macun almanı öneririmÇok kuru evet ama güzelce yaydım videodaki gibi bi sıkıntı çıkartırmı?
Taktım şuan eşit bir şwkilde sıktım şimdi bana göre en zor yere geçicem
Şimdi yine gidicem 7.30 da devam edicem takmaya artık güç kablosu ekran kartı kaldı 2 şey sorucamevet bu sefer oldu
vida derken ne için vida anakart için vida soruyorsan anakartın kutusunda küçük vidalar çıkar onları kasaya takacaksınŞimdi yine gidicem 7.30 da devam edicem takmaya artık güç kablosu ekran kartı kaldı 2 şey sorucam
1-macun aklıma takıldı çok sıkıntı olurmu.Birde masamda takılı durucak bi 2-3 saat bir sıkıntı olurmu.
2-kasada vidalarda düzenlwme yapmama gwrek varmı
Yok düşmez technopatın videoda gördüm 2 çeşit anarkart var dedi bizim taktığımız şu deyip kasanın videolarını ona göre düzenledi neyse şimdi gidiyim gelicemvida derken ne için vida anakart için vida soruyorsan anakartın kutusunda küçük vidalar çıkar onları kasaya takacaksın
masanda takılı olan şey anakartmıdır eğer üzerine bir şey düşmezse hiçbirşey olmaz
Selamun aleyküm geldim ilk sorum anakartı montajlamadan kabloları düzenliyimmi?tmmdır
Bi bakarmısın knk sende6 ay sonra veya yaza doğru kaliteli bir macun almanı öneririm
Farketmez knk istersen anakartı tak kablolarını çek ondan sonra kablolarını düzeltSelamun aleyküm geldim ilk sorum anakartı montajlamadan kabloları düzenliyimmi?
Bi bakarmısın knk sende
Farketmez knk istersen anakartı tak kablolarını çek ondan sonra kablolarını düzelt
Takıyorum şimdi kabloları ama sanırım bi sıkıntı var güç kablosunun ucu eksik
Şuan böyle 2 kabloyu taktımMesaj otomatik birleştirildi:
@stiga05fx