yinemiArtık yeni bir konu daha açarım
arkadaşlar bu sistem nasıl ?
yinemiArtık yeni bir konu daha açarım
arkadaşlar bu sistem nasıl ?
elimdeki parçalar ;@saniye elindeki parçaları yazsana bir de sistem ne amaçla kullanılacak? Yani ben Server sistem dizerken bu kadar düşünmedim özellikle bütçesi olan biri için düşünecek çok bir şey yok alıcan geçicen.
4 sene once rtx3090 i nerde buldun agasistemin yarısını topladığım için masraf yapmış olucam eğer ddr5 e geçersem
dediğiniz gibi kafam çok karışık şuan emin olamıyorum. sorun üstüne sorun geliyor. 4.yıl önce rtx 3090 almayı düşünüyordum ona göre sistem topladım. hatta powerı biraz daha yüksek aldım nolur nolmaz. bi türlü 3090 alamadım. 4000 serisi çıktı. 4080 fiyat performans olarak iyi olmadığından 4090 almayı karar verdim. paramda var fakat. aldığım tüm sistem ziyan olur diye korkuyorum. ayrıca kendimi 4090 a saptırmış durumdayım onun dışında ekran kartı alırsam hiç idare edmicek diye korkuyorum ayrıca
arkadaş ne ddr5 miş ddr4 çalışsa ne olur yani ne kaybederim altüstü bi kart ve işlemci sonuçta4090 alıp ddr4 sistem kurma da ne yaparsan yap.
amd 5000 serisinin tepe işlemcisi sence almam niye yanlış olsun anlamıyorum4090a 5800x3d koyarken üzülmesin mi ya ben yeni 3080ti aldım işlemci upgrade ediyorum bi de o sisteme jd ssd almak kırıcı olmuş.
O işlemci ve kartın bulunduğu sistem 65k gib bir para yalnızarkadaş ne ddr5 miş ddr4 çalışsa ne olur yani ne kaybederim altüstü bi kart ve işlemci sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd 5000 serisinin tepe işlemcisi sence almam niye yanlış olsun anlamıyorum