Neler Yeni

Sistem Önerileri Bekliyorum

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Abdullah Abi ters köşe yaptı. Şimdi başka sistemlere bakma zamanı. 5-6 k arası sistem önerilerinizi bekliyorum canlar. Teşekkür ederim şimdiden.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
El capitan alabilirsin 6100 du en son

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Muhammed İbrahim Kaya
Abdullah Abi ters köşe yaptı. Şimdi başka sistemlere bakma zamanı. 5-6 k arası sistem önerilerinizi bekliyorum canlar. Teşekkür ederim şimdiden.
Ekipmanlar veya sadece mönitörde dahil mi? ve nasıl oyunlar oynayacaksın?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Neyin ters köşesi?

Ferdempro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Ohm 2757X [FrekansTV] | R5 3500X RX 5700 XT 8G 16GB DDR4 sistemine bakabilirsin birkaç donanımdan kısınca 5000 tl oluyor zaten ben internetten güzel bir 144 hz 1ms monitör de buldum 6700 tl ye (klavye+mouse pad+monitör dahil) fiyat performans bir sistem çıkıyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekipmanlar veya sadece mönitörde dahil mi? ve nasıl oyunlar oynayacaksın?

Sadece sistem 5-6k arası olsa yeterli kral. Oynayacağım oyun türleri de şu an aklımda olan Pubg Witcher Fortnite Apex vs oyunlar düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyin ters köşesi?
Neyin ters köşesi?

Kral hepimiz yeni sistem geliyor zannettik. Değilmiş o hediye için yeni sistem toplamış. Satışa sunulacak bir sistem bekliyordu bir çoğumuz. O sebepten ters köşe dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyin ters köşesi?
Neyin ters köşesi?

Kral hepimiz yeni sistem geliyor zannettik. Değilmiş o hediye için yeni sistem toplamış. Satışa sunulacak bir sistem bekliyordu bir çoğumuz. O sebepten ters köşe dedim.

Top Bottom