Sistem Önerisi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,137
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım laptopunu satıp masaüstü alacak. Bir tane bulmuş.Takas yapacak. Laptopu ve üstüne 1000 TL istemiş adam. Laptop bu;

Masaüstü bu;
36fa0572-896f-4f21-8359-93d2c573d8bd.jpg

Ekstradan Dark Aqua 240rpm çift fanlı sıvı soğutma varmış. Bir de Creative soundlaster z 5.1 ses kartı.

Sizce değer mi hani takasa ? Ben pek anlamam size güveniyorum.

Son düzenleme:
sistem gayet iyi bence alınır. monitör 144hz olsa daha iyiymiş. ama laptop ve 1000 tl verilmez max laptop + 100-200.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Değmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ventus XS modeline extreme OC bile yapabilirsin soğutması iyi yani ama RTX 2060'lı PC'lere bence en fazla 6500 verilir şuan hazır sistemlerde 6K civarı fiyatı.

Kesinlikle masaüstü alsın da ben pek hoş bulmadım sistemi yani sağdan soldan bulduğu şeylerle toplamış gibi mesela kasa monitör falan birde yani çok şey anlatmış klavye mouse thermaltake bu kadar arkadaş bunun modeli falan yok mu ? Yani sadece ben işlemci ekran kartı ram alırdım gerisini sonradan kendisi alsın bence

Değmez bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ventus XS modeline extreme OC bile yapabilirsin soğutması iyi yani ama RTX 2060'lı PC'lere bence en fazla 6500 verilir şuan hazır sistemlerde 6K civarı fiyatı.
R5 3600lü sistemler 6k ama buda 2600z var. Ram tek kanal. En kötüsü de PSU bir C4.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
R5 3600lü sistemler 6k ama buda 2600z var. Ram tek kanal. En kötüsü de PSU bir C4.
harbi sisteme bakarken beğendiğim tek parçası RTX 2060 ventus XS :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: diğer parçalara bakınca harbi sinirim bozuldu :D

Kesinlikle masaüstü alsın da ben pek hoş bulmadım sistemi yani sağdan soldan bulduğu şeylerle toplamış gibi mesela kasa monitör falan birde yani çok şey anlatmış klavye mouse thermaltake bu kadar arkadaş bunun modeli falan yok mu ? Yani sadece ben işlemci ekran kartı ram alırdım gerisini sonradan kendisi alsın bence
Almasın mı sence sistemi değmez mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri