Çözüldü✓ sistem parça önerisi

Reaksiyon skoru
1
herkese merhaba elimde rtx 4080 aero , asus prime z790-a anakart , i9 13900kf işlemci mevcut ram ve ssd de aldım. Bunlara uygun öncelikle bir kasa , işlemci soğutucu ve power sup bakıyorum bişeyler seçtim uyumlu olduğunu düşündüğüm , ekran görüntüsünü ekliyorum , sizin düşünceleriniz nelerdir veya başka önerileriniz olur mu ?

Ekler

• IMG_8699.jpg
    IMG_8699.jpg
    546.3 KB · Hit: 20
O PSU iyi değil. Hemen ordan kendine fsp hydro gpro 1000w alıp keyfine bakıyosun. Aio olarak lian li galahad 360mm veya deepcool ls 720 (stok olmayabilir) alabilirsin. Kasa biraz zevk işi ama MSI kasaları ben beğenmiyorum. Cooler master TD 500 ve dark guardian pro alabilirsin kasayı

O PSU iyi değil. Hemen ordan kendine fsp hydro gpro 1000w alıp keyfine bakıyosun. Aio olarak lian li galahad 360mm veya deepcool ls 720 (stok olmayabilir) alabilirsin. Kasa biraz zevk işi ama MSI kasaları ben beğenmiyorum. Cooler master TD 500 ve dark guardian pro alabilirsin kasayı
önerebilceğin beyaz bir kasa var mı ana kartla uyumlu olmasını istiyorum

önerebilceğin beyaz bir kasa var mı ana kartla uyumlu olmasını istiyorum
Senin seçtiğin kasaya 360mm sıvı soğutma sığmıyordu heralde. Hatta o kasanın cooler master versiyonunu kullanıyorum sanırım. Şu an aklıma gelen bi model yok ama bi bakınıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni aşmıyosa çok iyi bi kasa. Feryak bilgisayardan da incehesaptan da alabilirsin ikisi de güvenilir satıcılar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri