benim kart asus rog strix 3060Ekran kartı modeli ne
Herkes ekonomist ülkedekanka hiç sanmıyorum düşeceğini çok fazla düşmeyecek hatta dolar bu kurda sabit kalmayacak yılbaşından sonra rahat 18i geçer alabiliyorsan hemen al sonra pişman olursun
Msi rtx 3060 ama çift fan sıcaklık sorunu yaratır mı cyberpunk fln oynarım ultradabenim kart asus rog strix 3060
senin alacağın ekran kartı msi mı
Sıfırı şu an 21k satılıyormuş link attı17K normal gibi belki 15 16 arası olsa daha iyi de olabilir. 1 ayliksa zaten sıfır gibi bir şey oluyor. Düşünülebilir
haftalık kaç saat kullanılmış ve ürünü kaç ay önce almış bunlarda önemliMsi rtx 3060 ama çift fan sıcaklık sorunu yaratır mı cyberpunk fln oynarım ultrada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfırı şu an 21k satılıyormuş link attı
dostum bende aynı şeyi yaptığım için diyorum yani kafadan oradan buradan atmıyorum rtx 3060ti sistem aldım 16k ya 1 ay önce belki 1.5ay olmuştur, dolar 9 iken almıştım 3 gün sonra 11e sıçradı ve sistemimim 0 fiyatı şuanda 28.5k civarında ha merak ediyorsanda sistemimi söyleyebilirim. Yani yaptığın bu benzetme, 13 yaşındaki çocuk bile "ekonomi" olayını rahatlıkla çözebiliyor böyle demen biraz gülünç olmuş.Herkes ekonomist ülkede