Sistem Stabilite Değil

ramlerin tekiyle testleri yapabilirmisin bi adet 16gblık modulu takılı olsun ondan sonra bu modulu çıkarıp diğer modulu takıp deneyebılirsin ramler de sorun yoksa veyaz a2 b2 slotunda cpu voltaj kaynaklı sorun onuda biosu sıfırla yeni bios kurup deneyebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zaten 3200 ile 3600 mhz arası performans farkı %1 yada %2 dir
3000mhz çektiğimde hata almadım occt de 3200mhz ve 3600 mhz de veriyodu şimdi böle kullanırsam ne kadar bi performans kaybederim ciddi bişey olurmu

Normalde kit aldıysan ve standart hız 3200 mhz ise bu normal şans işi her chip voltaj yemeyebilir eğer birini önce diğerini sonra aldıysan o bile farkediyor dişi markası aynı ancak içteki chip kalitesi ve markası bile değişiyor daha önce ki sistemimde r5 5600 ve xpg 32 Ram 3600 mhz ile mutlu mesut zamanlar geçirdim ancak özellikle standart hızı olan 3600 aldım 3200 alıp 3600 çekmedim.
2si tek seferde aynı marka olarak aldım biri sonra felan almadım

3000mhz çektiğimde hata almadım occt de 3200mhz ve 3600 mhz de veriyodu şimdi böle kullanırsam ne kadar bi performans kaybederim ciddi bişey olurmu

performans olarak kayıp %1 veya %3 arası olur anlamassın bile

Çok fazla bir kayıp yaşayacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,696
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri