Sistem Tavsiye ve Öneri

Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar, bir süredir, çeşitli yerlerden araştırıyorum ve inceliyorum, ancak tam anlamı ile emin olamadığımdan, tecrübe sahibi arkadaşlarımıza danışmak ve tavsiye almak istedim.

Önceliğim oyun odaklı ve güçlü bir sistem toparlamak, maksimum 7000-8000 TL (monitor dahil) aralığında bir bütçeye sahip olduğumu belirtmek istiyorum. Uzun süredir incelediğim ve araştırdığım siteler arasında en çok tercih edilen ve güvenilir, daha az müşteri memnuniyetsizliği bulunan;
İncehesap ve İtopya olarak gözlemledim, doğru mudur?

Son olarak, parça parça veyahut hazır sistem olarak, öneri ve tavsiyede bulunabilirseniz minnettar olurum, teşekkür ederim.

3060 ve 5000 serisi bekle derim.
O zamana kadar değer kaybetmemesi için parayı dolara veya altına yatırabilirsin.

Kasayı Cougar Gemini S yapıp düşünebilirsiniz bence.

Cougar kasanın hava akışı iyi değil.

3060 ve 5000 serisi bekle derim.
O zamana kadar değer kaybetmemesi için parayı dolara veya altına yatırabilirsin.
Bu serilerin piyasa çıkış tarihi ve fiyatı belli mi peki, 3600 serisi ve gtx 1660 ile iyi anakart ve yan parçalar ile uzun yıllar götürebilirim diye planlıyorum,yorum için teşekkürler.
Post automatically merged:

teşekkür ederim.

Şimdi alacaksan 3600 ile 1660 almak yerine 10400F + 1660 Super zorlamaya çalış derim. 1660 fiyatını pek hak etmiyor.
Çıkış tarihlerini bilmiyorum fakat 5000 serisi tanıtıldı. 2 aya kalmaz gibi görünüyor.

evet iyi gözüküyor ancak kişiselleştirme mevcut değil zannedersem, ram 3200mhz yapmak gerek,ssd nvm 2 yapmak gerek gibi detaylar da olduğundan, yine de teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Şimdi alacaksan 3600 ile 1660 almak yerine 10400F + 1660 Super zorlamaya çalış derim. 1660 fiyatını pek hak etmiyor.
Çıkış tarihlerini bilmiyorum fakat 5000 serisi tanıtıldı. 2 aya kalmaz gibi görünüyor.
o kadar uzun vakit bekleyemem zannediyorum,peki bu hazır sistemler arasından Elraen Parva tarzı veya İtopya Da-2 tarzı sistemler hakkında ne düşünüyorsun, önerir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,530
Üyeler
190,924
Son üye
cihan01
Geri