bizler okadar cani değiliz en düşük voltaj da 5.0 cekem yeter bana5.2GHz bekliyoruz
denemelik 5.2 deneriz cpuz cinebecnh r20 testinde ama gunluk 5.0kullanılcakO işlemciyi 5 Ghz üstü yapmazsan yazıklar olsun.![]()
![]()
Yuh dedim anasını attırmanın bu kadarı şimdi de yazıyor kral eve döndü...2 hafta ceza aldık yoktuk :d
Sıvı Nitrojen alalım 6GHz falan çıkalım ne dersin?eyw babam hep ileriyi düşün derdi
1 2 sene sonra en düşük i7 10700düz versiyonu takılcak
Post automatically merged:
bizler okadar cani değiliz en düşük voltaj da 5.0 cekem yeter bana
denemelik 5.2 deneriz cpuz cinebecnh r20 testinde ama gunluk 5.0kullanılcak
Harbiden öyleeyw hocam cografya işte sen kart geldi diye seviniyon ben kasa geldi diye![]()
Kasanın soğutma performansı iyi mi acaba iyise direk alıcam da
dikkatim, ceken fanlar psu baglı sekılde geliyor elektrik verdiğinizde fanlar %100 de donuyor ve buna ragmen fanlarda ses yok cok sevindimKasanın soğutma performansı iyi mi acaba iyise direk alıcam da
saglık olsun hacımBen de i5 10600k alacaktım render yapacağım için 3700x aldım.
Hocam aklımda hem mb311L var hemde bu kasada olabilir ama psusuz olan versiyonu yok mallesefdikkatim, ceken fanlar psu baglı sekılde geliyor elektrik verdiğinizde fanlar %100 de donuyor ve buna ragmen fanlarda ses yok cok sevindim
saglık olsun hacım
tr gelicek demişti levon abi ama demekki pande flan derken oda işte yaş olduHocam aklımda hem mb311L var hemde bu kasada olabilir ama psusuz olan versiyonu yok mallesef
COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KANB60-STU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu pandemi geldi her şey oldu olmıyacak şeyler bile oluyortr gelicek demişti levon abi ama demekki pande flan derken oda işte yaş oldu