Neler Yeni

Sistem telefondan oynayıp canli yayin yapacağım sistem icin uygun mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Merhaba ben youtube ve nimo tv de yayın açmak istiyorum topladığım donanım (oyunu telefondan oynayarak);

Ssd=Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD (SDSSDA-240G-G26)

2 Hdd=500gb 960gb

Anakart=Gigabyte GA-A520M-S2H AMD A520 5100MHz (O.C.) Nvme 3.0 DDR4 Soket AM4 mATX Anakart

Güç kaynağı=Hadron HD413 Power Supply 600W Kutulu

Ram=Hp V8 7EH82AA Rgb 8 GB Ddr4 3000 Mhz

İşlemci =Amd Ryzen 3 1300x 4 çekirdek

Kasa linki= https://www.hepsiburada.com/gametec...r-kasasi-p-HBV00001AD34E?magaza=RSA-Teknoloji

Monitör 144hz 4ms hp oyuncu monitörü

Elimde Powercolor HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı var eski pc den iş görür mü sistem ilerledikce değişecem şuan elimde olan parayla bunları aldım

Yayını pc de yapicam oyunu telefondan oynayıp pc ye ekran paylaşımı yapicam oynayacağım oyun pugb mobile

Teşekkür ederim

Son düzenleme:

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ya ıslmci bi tanıdıktan aldım sonra ssd de onerildi die aldm pc kurulu ama yayin açmadım hiç bilgi sahibi kisilerden destek.almak istedim zaten işlmci ve ekran karti zamanla değişeceğim bide ekran kartim sence sorun yaratır mı bana belli bi süre sonra değişeceğim zaten ve bu sistem sorun yaratır mi sence
720P 60FPS yayın yaparsın, tabii internetinin de hızı önemli. Upload hızınız kaç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
720P 60FPS yayın yaparsın, tabii internetinin de hızı önemli. Upload hızınız kaç?
Şuan Türktelekom var evde Türknete geçiş yapcam yayın için ayarlicaz bi şekilde onu da ekran kartını degişsem bi farklılık olurmu bu değerlerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu değişicem 80+ sertfkli ile

Şuan ki evde bagli olan internet upluad hızi 5.8

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bilemiyorum. @alpolojix / Leroxy ve @xSkynel daha bilgili bu konuda.
Skynel modem reslemeyi bile bana soruyor xd
Emülatör ile Pubg mobile'ı oynayıp aynı şekilde yayın açabilirsin görüntü aktarımına gerek yok.
Eğer görüntü aktarmak istersen de (sadece görüntü) bunun için cmd üzerinden çalışan bazı yazılımlar var onunla pcde bir pencere oluşturup oraya telefon ekranını yansıtabilirsin ama bir animasyon efekt yüklenme vb. şeyler olduğunda görüntü kalitesi düşebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Güven
Emülatör ile PUBG mobile'ı oynayıp aynı şekilde yayın açabilirsin görüntü aktarımına gerek yok.
Eğer görüntü aktarmak istersen de (sadece görüntü) bunun için cmd üzerinden çalışan bazı yazılımlar var onunla pcde bir pencere oluşturup oraya telefon ekranını yansıtabilirsin ama bir animasyon efekt yüklenme vb. şeyler olduğunda görüntü kalitesi düşebilir.
Bu donanımla yayın açabilirim yani demi

Bu donanımla yayın açabilirim yani demi
Biraz heyecanlandım da fjsjdjs

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,855
İsim
Eren Yeager
Emülatör ile PUBG mobile'ı oynayıp aynı şekilde yayın açabilirsin görüntü aktarımına gerek yok.
Şero
Emülatör ile yayın açabilirsiniz sorun olacağını sanmam

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler