15800 şuan aldıklarım tuuyofiyat ne
aslında hazır sistemlere baktım ama bazı sistemleri çok fiyatları şişirmişler kendim topladığım da daha uygun bu fiyata mesala bazı hazır toplama sistemler özellikleri düşük markasız parçaları kullanmışlar ekran kartını hangisi diyorsunuz tam olarak benim aldığımla pek fark yoksa iade edip onu alabilirim ?Parçalar güzel, fiyat fazla. Daha eksiğinizde varmış. Hazır sistem kovalamanizda fayda var bence hocam. Eğer bütçe konusunda rahatsaniz da yine daha uygun fiyatlı olan parçaları seçin ekran kartıni 3060ti alın derim
önerebileceğiniz hazır sistem var mı bu özelliklerde daha uyguna acaba ?Fiyat çok fazla gibi geldi bana
Hocam size önermek için kendi ekran kartıma bakayım dedim 1 hafta on gün önce baktığımda tıpa tıp aynı model 9300tlydi. Şuan baktım 12.5k. 9-10k bandında inno zotac gibi markalar var ama onlar hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. 2 fanlı düşünüp 1 2 k fazla verebilirseniz bakın derim onun dışında bu ekran kartı seçimi iyidir.aslında hazır sistemlere baktım ama bazı sistemleri çok fiyatları şişirmişler kendim topladığım da daha uygun bu fiyata mesala bazı hazır toplama sistemler özellikleri düşük markasız parçaları kullanmışlar ekran kartını hangisi diyorsunuz tam olarak benim aldığımla pek fark yoksa iade edip onu alabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerebileceğiniz hazır sistem var mı bu özelliklerde daha uyguna acaba ?
Hazır sistem konusunda da evet şuan piyasada ki hazır sistemler parasının hakkı değil çok haklısınız. Indirimli toplama sistem yakalayabilirseniz çok güzel ama sene sonuna kadar çıkarmı inanın bilmiyorum. Enflasyon, asgari ücret artacak, dolar ne olur, mining ne olur bu gibi etkenleri de göz önünde bulundurursak ne kadar erken o kadar iyi gibi düşünüyorum.Hocam size önermek için kendi ekran kartıma bakayım dedim 1 hafta on gün önce baktığımda tıpa tıp aynı model 9300tlydi. Şuan baktım 12.5k. 9-10k bandında inno zotac gibi markalar var ama onlar hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. 2 fanlı düşünüp 1 2 k fazla verebilirseniz bakın derim onun dışında bu ekran kartı seçimi iyidir.
zotac felan o markalar da pek bilinmiyor gibi o yüzden almak istemedim kafam karışı napsam iade etmeli miyim sizce ne alabilirim daha uyguna felanHocam size önermek için kendi ekran kartıma bakayım dedim 1 hafta on gün önce baktığımda tıpa tıp aynı model 9300tlydi. Şuan baktım 12.5k. 9-10k bandında inno zotac gibi markalar var ama onlar hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. 2 fanlı düşünüp 1 2 k fazla verebilirseniz bakın derim onun dışında bu ekran kartı seçimi iyidir.
Hazır sistem konusunda da evet şuan piyasada ki hazır sistemler parasının hakkı değil çok haklısınız. Indirimli toplama sistem yakalayabilirseniz çok güzel ama sene sonuna kadar çıkarmı inanın bilmiyorum. Enflasyon, asgari ücret artacak, dolar ne olur, mining ne olur bu gibi etkenleri de göz önünde bulundurursak ne kadar erken o kadar iyi gibi düşünüyorum.
hazır sistemlere baktım markasız modeller 20k ya cıkıyor neredeyse sitelerden kendim topladığım da orda fiyatlar biraz yüksek şuan i5 12400f işlemci gıgabyte b660m ds3h anakart aldım birde bu ekran kartını söylemiştim ama sizce napsak iyi kombin midir dediklerim ramleri 2x 16gb 3600 mhz aldım ama amd optimize ram yazıyo intel için sıkıntı yaratır mı ?Hocam size önermek için kendi ekran kartıma bakayım dedim 1 hafta on gün önce baktığımda tıpa tıp aynı model 9300tlydi. Şuan baktım 12.5k. 9-10k bandında inno zotac gibi markalar var ama onlar hakkında bilgim yok ne desem yalan olur. 2 fanlı düşünüp 1 2 k fazla verebilirseniz bakın derim onun dışında bu ekran kartı seçimi iyidir.
Hazır sistem konusunda da evet şuan piyasada ki hazır sistemler parasının hakkı değil çok haklısınız. Indirimli toplama sistem yakalayabilirseniz çok güzel ama sene sonuna kadar çıkarmı inanın bilmiyorum. Enflasyon, asgari ücret artacak, dolar ne olur, mining ne olur bu gibi etkenleri de göz önünde bulundurursak ne kadar erken o kadar iyi gibi düşünüyorum.
işte o yüzden başım ağrısın istemiyorum bi kere topluyorum sistemi sonuşta iyi bir şey olsun biraz da dedim sistem kombini nasıl sizceDaha uygun bir sistem dizmek istiyorsanız Nvidia konusunda ısrarcı değilseniz daha performanslı kartlar var AMD tarafında (saf güç olarak). Ama AMD tarafında driver sorunları, kronik sorunlar bazı kullanıcıların canını sıkıyor. Nvidia tarafında ise daha yüksek fiyat veriyorsunuz ama kullanıcı memnuniyeti çok daha iyi. Teknolojisi çok çok daha iyi. Yani aslında önemli olan sizin ne istediğiniz. Hangi oyunları hangi değerlerde oynamak istiyorsunuz mesela? Sistem sizi kaç yıl idare etsin istiyorsunuz? Bunlara göre bir seçim yapabiliriz
Rami kaça almıştınızhazır sistemlere baktım markasız modeller 20k ya cıkıyor neredeyse sitelerden kendim topladığım da orda fiyatlar biraz yüksek şuan i5 12400f işlemci gıgabyte b660m ds3h anakart aldım birde bu ekran kartını söylemiştim ama sizce napsak iyi kombin midir dediklerim ramleri 2x 16gb 3600 mhz aldım ama amd optimize ram yazıyo intel için sıkıntı yaratır mı ?
işte o yüzden başım ağrısın istemiyorum bi kere topluyorum sistemi sonuşta iyi bir şey olsun biraz da dedim sistem kombini nasıl sizce
ikisini 1024Rami kaça almıştınız
kimleri takip edebilirim onlar için ama kalmıyor onlardafiyat fazla hocam. hazır sisstem bekleyebilirsin.