Neler Yeni

Sistem topladım görüntü alamıyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ramleri çıkarıp uçlarını silgi ile sil sonra doğru slotlara takmayı denermisin? Aynısını ekran kartı içinde yap.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Doğru takmasa yerine oturmaz işlemci zaten?
Başka ram denemelisin ramleri sök bir tanesini tak sonra sök öbürünü tak acaba tek biri görüntü vericekmi işlemcini umarım doğru takmışşındır buda bir risk .

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
Başka ram denemelisin ramleri sök bir tanesini tak sonra sök öbürünü tak acaba tek biri görüntü vericekmi işlemcini umarım doğru takmışşındır buda bir risk .
Denedim hocam. Şuan denediğim her şeyi ilk mesajda yazdım.
Doğru takmasa yerine oturmaz işlemci zaten?
İlk mesajda yaptığım ve emin olmadığım her şeyi güncelledim hocam.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Her şeyi kontrol ettin dimi? Her şeyi kontrol ettiysen bir donanımda sorun olmalı.
@Emir Aydın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
A'dan Z'e bütün parçaları sök bir daha monte et bakalım açılacakmı. Ama dikkatli yap.

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
A'dan Z'e bütün parçaları sök bir daha monte et bakalım açılacakmı. Ama dikkatli yap.
Hocam dün yaptım, uzay kurulum da yaptım, benim merak ettiğim görüntünün gelmemesi depolamayla ilgili olabilir mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Depolamada sorun olsa bile BİOS'a atacaktır. Büyük ihtimal ile;
1) İşlemci
2) Ram
3) Ekran kartı

Bunlardan üçünde sorun var büyük ihtimalle.

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
Peki pc açılırken benim herhangi bir tuşa basamam gerekmiyor değil mi direkt bir şeyler gelmesi gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Denedim hocam. Şuan denediğim her şeyi ilk mesajda yazdım.
İlk mesajda yaptığım ve emin olmadığım her şeyi güncelledim hocam.
Dostum hepsini denedin montajda da eminsin ozaman anakart mı sorun yapıyor acaba yada biosdan kesinlikle eminmisinz başıma geldi oyuzden soyluyörum.

OrhanDo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Orhan
Dostum hepsini denedin montajda da eminsin ozaman anakart mı sorun yapıyor acaba yada biosdan kesinlikle eminmisinz başıma geldi oyuzden soyluyörum.
Hocam biosa giremiyorum ki hic bi şey gelmiyor, açılırken bir şeye falan mi basmaliyim inan bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sata kablosu taktım ssd ye tekrar denicem. Umarım olur aklıma gelen hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
emir mehmet demir
Hocam biosa giremiyorum ki hic bi şey gelmiyor, açılırken bir şeye falan mi basmaliyim inan bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi sata kablosu taktım ssd ye tekrar denicem. Umarım olur aklıma gelen hiç bir şey yok.
Görüntü gelmemesi biostan olabilir diyorum herşeyden eminsen ya ramlerin arızalı ya anakartın arızalı ya ekran kartı yada hepsi sağlam bios güncellemesi istiyor.

Top Bottom