Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Ramleri çıkarıp uçlarını silgi ile sil sonra doğru slotlara takmayı denermisin? Aynısını ekran kartı içinde yap.
Başka ram denemelisin ramleri sök bir tanesini tak sonra sök öbürünü tak acaba tek biri görüntü vericekmi işlemcini umarım doğru takmışşındır buda bir risk .Hocam 3000 ready olarak geldi anakart. Ram arızalı olduğunu anlamak test nasıl yapabilirim?
Başka ram denemelisin ramleri sök bir tanesini tak sonra sök öbürünü tak acaba tek biri görüntü vericekmi işlemcini umarım doğru takmışşındır buda bir risk .
Denedim hocam. Şuan denediğim her şeyi ilk mesajda yazdım.Başka ram denemelisin ramleri sök bir tanesini tak sonra sök öbürünü tak acaba tek biri görüntü vericekmi işlemcini umarım doğru takmışşındır buda bir risk .
İlk mesajda yaptığım ve emin olmadığım her şeyi güncelledim hocam.Doğru takmasa yerine oturmaz işlemci zaten?
Hocam ettim gibi geliyor bana ama işte acaba yanlış bir şey mi yapıyorum bi şey mi atlıyorum bilemedim.Her şeyi kontrol ettin dimi? Her şeyi kontrol ettiysen bir donanımda sorun olmalı.
@Emir Aydın
Hocam dün yaptım, uzay kurulum da yaptım, benim merak ettiğim görüntünün gelmemesi depolamayla ilgili olabilir mi?A'dan Z'e bütün parçaları sök bir daha monte et bakalım açılacakmı. Ama dikkatli yap.
Dostum hepsini denedin montajda da eminsin ozaman anakart mı sorun yapıyor acaba yada biosdan kesinlikle eminmisinz başıma geldi oyuzden soyluyörum.Denedim hocam. Şuan denediğim her şeyi ilk mesajda yazdım.
İlk mesajda yaptığım ve emin olmadığım her şeyi güncelledim hocam.
Hocam biosa giremiyorum ki hic bi şey gelmiyor, açılırken bir şeye falan mi basmaliyim inan bilmiyorum.Dostum hepsini denedin montajda da eminsin ozaman anakart mı sorun yapıyor acaba yada biosdan kesinlikle eminmisinz başıma geldi oyuzden soyluyörum.
Görüntü gelmemesi biostan olabilir diyorum herşeyden eminsen ya ramlerin arızalı ya anakartın arızalı ya ekran kartı yada hepsi sağlam bios güncellemesi istiyor.Hocam biosa giremiyorum ki hic bi şey gelmiyor, açılırken bir şeye falan mi basmaliyim inan bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi sata kablosu taktım ssd ye tekrar denicem. Umarım olur aklıma gelen hiç bir şey yok.