Sistem Topladım Parça Öneriniz Var mı?

ekran kartı

Anakart

işlemci

soğutucu

SSD

Kasa

Hocam bunların içinden tek değiştirmek istediğim anakart olabilir, 2 tane ssd slotu olan bir anakart için sizce ne kadar koymam lazım üzerine?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6 ve 7 serisi amd için hem işlemci hem ekran kartında çıktı zaten. intelde çok daha önce çıktı. nvidia için mi?
Evet, normalde nvidia daha çok seviyorum ama sırf sevdiğim için 10k fazla vermek istemedim

Evet, normalde nvidia daha çok seviyorum ama sırf sevdiğim için 10k fazla vermek istemedim
mantıklı

ekran kartı

Anakart

işlemci

soğutucu

SSD

Kasa

Hocam bunların içinden tek değiştirmek istediğim anakart olabilir, 2 tane ssd slotu olan bir anakart için sizce ne kadar koymam lazım üzerine?

hocam akakçe'den girip seçseydiniz keşke. bin lira falan daha ucuz oluyor sırf oradan. onun dışında kasa gereksiz pahalı geldi evet çok hoş falan ama 850w psu alırdım şahsen onun yerine. parçalar güzel.

ekran kartına bakmamıştım çok pahalı. asus prime falan bile daha ucuzken çok saçma. hem oc değil hem soğutması daha kötü

mantıklı

hocam akakçe'den girip seçseydiniz keşke. bin lira falan daha ucuz oluyor sırf oradan. onun dışında kasa gereksiz pahalı geldi evet çok hoş falan ama 850w psu alırdım şahsen onun yerine. parçalar güzel.

ekran kartına bakmamıştım çok pahalı. asus prime falan bile daha ucuzken çok saçma. hem oc değil hem soğutması daha kötü

Axess kartıyla alacağımdan faizsiz taksit olanlara baktım genellikle, ekran kartı 4 taksit oluyor faizsiz ondan seçmiştim ama yinede bir bakayım asus primeye. dediğim gibi diğer parçalar faizsiz diye farklı sitelerden seçtim.

birde hangi site güvenli bilmiyorum tam

bu arada hocam ramler nerede aklınızda mı tutacaksınız

asus prime 6 taksit oluyormuş 40k'ya daha iyidir değil mi sapphire'den?

bu arada hocam ramler nerede aklınızda mı tutacaksınız
ramleri unutmuşum dfmlşkgdmfklg 1dk

Axess kartıyla alacağımdan faizsiz taksit olanlara baktım genellikle, ekran kartı 4 taksit oluyor faizsiz ondan seçmiştim ama yinede bir bakayım asus primeye. dediğim gibi diğer parçalar faizsiz diye farklı sitelerden seçtim.

birde hangi site güvenli bilmiyorum tam
akakçe'den çıkan çoğu site güvenilir hocam. benim de daha önce duymadığım indeokurumsal falan diye siteler de var ama n11 trendyoldan falan alıyorsanız sorun çıkmaz

asus prime 6 taksit oluyormuş 40k'ya daha iyidir değil mi sapphire'den?
40k etmez o kart. pulse'den daha iyi tabi.

piyasadaki en f/p ram ama şurada daha ucuz

hocam yarına dm'den yazarsınız bakarım saat geç oldu

akakçe'den çıkan çoğu site güvenilir hocam. benim de daha önce duymadığım indeokurumsal falan diye siteler de var ama n11 trendyoldan falan alıyorsanız sorun çıkmaz

40k etmez o kart. pulse'den daha iyi tabi.
hocam 40k olan asus prime, diğer sitelere de baktım ama axess kartına en kötü 3 taksit olarak 36k var, 3 taksit aylık 12k ediyor, pulse 4 at 8700 oluyor.

piyasadaki en f/p ram ama şurada daha ucuz

hocam yarına dm'den yazarsınız bakarım saat geç oldu
Tamam hocam, ekran kartı bütçemi baya zorluyor aslında 3 aylık almayı denersem, ama bir bakarım yinede

ha axess için değilmiş

Tamam hocam, ekran kartı bütçemi baya zorluyor aslında 3 aylık almayı denersem, ama bir bakarım yinede
dediğim gibi yarın dmden yazın yardımcı olayım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri