Sistem toplayacağım parça parça

sevantes

80+
Reaksiyon skoru
2
Aşağıda kendim düşünerek ve biraz araştırarak yaptığım sistem var fp olarak nasıl olur boşa harcama mı fikir istiyorum hatalı bir şey varmı yada yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• 12210.webp
    12210.webp
    53.7 KB · Hit: 16
ve bu sistemi şaka gibi 25-26ya satanlar var yazıklar olsun cidden bunlar ortalama koyduğum fiyatlar ana kartla işlemci denk gelir 5kya falan alırsın onun gibi düşünürseniz verdiğim rakam dusedebilir inşallah 4-5 aya bu sistemi kurmuş olurum

aynı işlemciyi ben de arıyorum ancak çok zor sarı sitede o fiyata sürekli kontrol etmek lazım anakarttan kısıp az bi bütçe ekleyerek rtx2060 olabilir

aynı işlemciyi ben de arıyorum ancak çok zor sarı sitede o fiyata sürekli kontrol etmek lazım anakarttan kısıp az bi bütçe ekleyerek rtx2060 olabilir
ya dediğim gibi ekran kartı şu anlık sınır için ileride onuda arttiricam belki direkt 4-5kya farklı bir ekran kartıda alabilirim ortalama 20k bütçem varmış gibi düşünsek olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer sanada yardımcı olucaksa ben letg-oda gördüm 5500du yanlış hatırlamıyorsam fanıyla beraber ilana 3600e koymuştu pazarlikla biraz düşürüp alabilirsin istanbuldaysan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,463
Üyeler
189,270
Son üye
Bayra.m
Geri