Sistem toplayacagım tavsiye

Hamza0202

80+
Reaksiyon skoru
10
Selamlar ben bir sistem toplayacagım toplayacak kadar bilgim var fakat benim için problem olan şey şu ki bileşenleri ucuza alamak için n11 hepsiburada gibi sitelerden alacagım fakat kullanılmış işlemci veya sorunlu parça gönderbilirler mi gönderirlerse n11 vb sitelerin değişimi düzgün yspabilirler mi ve aldığım parçanın ne kadsr garantisi oluyor sizce riske girip tek tek böyle sitelerden toplayayım mı yoksa hazır sistemlere mi yöneleyim

Selamlar ben bir sistem toplayacagım toplayacak kadar bilgim var fakat benim için problem olan şey şu ki bileşenleri ucuza alamak için n11 hepsiburada gibi sitelerden alacagım fakat kullanılmış işlemci veya sorunlu parça gönderbilirler mi gönderirlerse n11 vb sitelerin değişimi düzgün yspabilirler mi ve aldığım parçanın ne kadsr garantisi oluyor sizce riske girip tek tek böyle sitelerden toplayayım mı yoksa hazır sistemlere mi yöneleyim
Yani taksit şartı mı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 bazı satıcılar sıkıntılı onun haricinde sorun olmaz

N11'i bilmem de Hepsiburada 2. el göndermez, eğer varsa bile illaki bir yerde not olarak düşmüşlerdir. Totalde 2-3k ucuza alacağım diye öyle bir riske girmeye değmez bence.

Saticilarin puanlarina yorumlarina bakmakta fayda var, insanlar genelde deneyimlerini sikayetlerini yazar ozellikle sıkıntılı alışverişlerde. Kullanilmis urun anca şöyle gelir, bu forumda da yapan cok insan vardi, ornegin samsung monitorler indirime girdi 2k oled 240 ve 360 hz olarak. Bi cok insan hem 240 hem 360 siparis etti, 2-3 gun ikisini de denerim begendigim kalsin digerini iade ediyim kafasiyla.

Tabi bu iade alinan urunler baskasina satiliyor sonra cope atmaz firmalar :) Onun harici uzun sure kullanilmis urun gelmez buyuk ihtimalle ama olmasi da imkansiz da degil yani

N11'i bilmem de Hepsiburada 2. el göndermez, eğer varsa bile illaki bir yerde not olarak düşmüşlerdir. Totalde 2-3k ucuza alacağım diye öyle bir riske girmeye değmez bence.
Hocam Hepsiburada da hazır sistemi bilmem ama çok fazla ikinci el RX 6600 ler çıktı

Hocam Hepsiburada da hazır sistemi bilmem ama çok fazla ikinci el RX 6600 ler çıktı

Hazır sistem için bahsetmemiştim, ama ikinci el çıkması çok saçma ya. Hiç beklemezdim yani, ama dediğim gibi illaki bir yerlerde bahsetmiştir "ürün ikinci eldir" falan diye.

Hazır sistem için bahsetmemiştim, ama ikinci el çıkması çok saçma ya. Hiç beklemezdim yani, ama dediğim gibi illaki bir yerlerde bahsetmiştir "ürün ikinci eldir" falan diye.
Hocam ikinci el diye belirtmiyorlar bahaneleri de " ürünümüz ikinci el değil yenilenmiş ürün " veya "ikinci el olduğunu belirteniyoruz"
ama bu yenilenmiş ürün de ıslak mendil sürtülmüş ürün oluyor fanlarını bile temizlemiyorlar

Geri