Neler Yeni

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Bunlar arasında en iyisi 4060 ti olan sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 2 gün önce 16 olan rami 32 yaptım bir farkını göremedim.
4060ti ne açıdan diğerlerinden daha öndedir hocam?

PrimeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Salihcan balkaya
Ben olsam indirim beklerim. Hem o sırada ay sonuna kadar belki intelin yeni ekran kartlarida çıkmış olur. 4060ve 4060ti arasi bir yeri olacak diyorlar. İlla alacağım diyorsan fps agirlilikli oyunlarda 7500f daha iyi performans verir 5600xe nazaran

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Hocam evet onun farkındayım fakat dediğim gibi baktığım videolarda özellikle oynadığım oyunlarda 7500fli olan cok daha öndeydi ona rağmen mi 4060ti daha mantıklı diye sormak istemiştim. Biraz yanlış ifade etmişim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Peki attığım sistemlerde parça kalitesi nasıldır?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Özelleştirme yapmak lazım oda tuzlu olan fiyatı iyice tuzlı yapacak. Bayadır bekliyorsunuz gördüğüm kadarıyla, aman yeni yıla kadar beklemeyin de fiyatlar iyice artar martar daha düşük bir sistem almak zorunda kalmayın. Şuan malesef Nvidia kartlı önerebileceğim bir sistem yok 25-30.000 TL arasında. Bütçeniz 35.000 TL'ye çıkartma şansınız var mı ?

mukon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ggg
hocam yatırımını AM5 platformuna yap bir şekilde ekran kartını halledersin. işlemci olarak 7500f den şaşma derim. yanına 4060 alsanda biraz idare edip 1-2 sonra parayı toparlar yükseltirsin. intel işlemci önermem o paralara. yapı olarak AM5 seçmen mantıklı olur kanaatindeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Eren Kuzu
Özelleştirme yapmak lazım oda tuzlu olan fiyatı iyice tuzlı yapacak. Bayadır bekliyorsunuz gördüğüm kadarıyla, aman yeni yıla kadar beklemeyin de fiyatlar iyice artar martar daha düşük bir sistem almak zorunda kalmayın. Şuan malesef Nvidia kartlı önerebileceğim bir sistem yok 25-30.000 TL arasında. Bütçeniz 35.000 TL'ye çıkartma şansınız var mı ?
Evet hocam bekliyorum belki iyi bir fırsat cikar diye ama dediğiniz gibi yeni yila bırakmayacağım. Bütçeyi ise maalesef aşmam mümkün değil.

hocam yatırımını AM5 platformuna yap bir şekilde ekran kartını halledersin. işlemci olarak 7500f den şaşma derim. yanına 4060 alsanda biraz idare edip 1-2 sonra parayı toparlar yükseltirsin. intel işlemci önermem o paralara. yapı olarak AM5 seçmen mantıklı olur kanaatindeyim
Evet 7500f düşünüyorum uygun fiyatlı 7500f 4060 veya biraz daha düşük fiyata 7500f 4060ti bulabilsem alacağım ama maalesef henüz bulamadım.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Evet hocam bekliyorum belki iyi bir fırsat cikar diye ama dediğiniz gibi yeni yila bırakmayacağım. Bütçeyi ise maalesef aşmam mümkün değil.

Evet 7500f düşünüyorum uygun fiyatlı 7500f 4060 veya biraz daha düşük fiyata 7500f 4060ti bulabilsem alacağım ama maalesef henüz bulamadım.
Dur bakalım güzel birşeyler çıkar inşallah. Geçen çıkmıltı aslında 4060'lı keşke alıp geçseydin. Eğer unutmazsam ve sana uyacağını düşündüğüm sistem görürsem atarım.

Top Bottom