Sistem topluyorum yarın alıcağım acil yardım edin lütfen

emre41.

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
95000
yarın bir sistem alacağım fakat işlemci i̇çin Emin olamadım, ekran kartı olarakta asus tuf gaming 16gb arasında kaldım. bide anakart olarak uyumlu mudur sizce dar boğaz yapmaz umarım çok bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• Screenshot_20251013_031531.webp
    Screenshot_20251013_031531.webp
    66.3 KB · Hit: 77
yarın bir sistem alacağım fakat işlemci i̇çin Emin olamadım, ekran kartı olarakta asus tuf gaming 16gb arasında kaldım. bide anakart olarak uyumlu mudur sizce dar boğaz yapmaz umarım çok bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
sistem sihirbazının linkini atar mısın en iyi şekilde özelleştireyim.

anakart gerkesiz b650 al veya x870 daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
anakart gerkesiz b650 al veya x870 daha iyi
Link atma şansımız varmıdır acaba ben bir kere topladığım için uzun ömürlü götürsün dedim ama çok anlamıyorum uygunmudur sizce dedikleriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/oyun-bilg...407-1_82536-1_67608-1_72318-1_66207-1_76679-1 şu şekil alabilirsin ekran kartının markası önemli değil hepsinin performansı aynı.
Hocam direk toplama sayfasına atıyo 🥺

Teşekkür ederim bu sistemde ileride yükseltmek istemizde altyapısı açık dimi hocam
evet yükseltmeye açık , zaten yükseltmelik pek bir şey yok işlemci dünyanın en iyi 2. oyun işlemcisi , ekran kartı 5070 ti zaten , ana karta istediğin am5 işlemciyi takabilirsin sorunsuz çalışır , 32gb ram var uzun süre problem çekmezsin , 2tb ssd koydum istediğini indirirsin :D , kaliteli bir 360mm var soğutamayacağı işlemci yok.

evet yükseltmeye açık , zaten yükseltmelik pek bir şey yok işlemci dünyanın en iyi 2. oyun işlemcisi , ekran kartı 5070 ti zaten , ana karta istediğin am5 işlemciyi takabilirsin sorunsuz çalışır , 32gb ram var uzun süre problem çekmezsin , 2tb ssd koydum istediğini indirirsin :D , kaliteli bir 360mm var soğutamayacağı işlemci yok.
Çok teşekkür ederim gece gece zahmet ettiniz uğraştınız sağolun

Geri