Neler Yeni

Sistem yorum ve tavsiye

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
Selamlar önceden de bir başlık açmıştım zaten başlıkta önerilen sistem bu. Benim de hoşuma gitmişti. Yakın zamanda almayı planlıyorum 20.000 gibi bir bütçem var. Bu bütçeye monitör de dahil. Monitörü de eklediğimde 18.578,67 TL fiyat geliyor karşıma. Bu sistem özelliklerini biraz daha iyi hâle getirip 20.000 Tl'ye çıkartabilir miyiz sizce? Yoksa hiç uğraşmayım bu özellikler kâfi midir? Sistemi ve monitörü aşağıya bırakıyorum fikir ve yorumlarınız bana yol gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Selamlar önceden de bir başlık açmıştım zaten başlıkta önerilen sistem bu. Benim de hoşuma gitmişti. Yakın zamanda almayı planlıyorum 20.000 gibi bir bütçem var. Bu bütçeye monitör de dahil. Monitörü de eklediğimde 18.578,67 TL fiyat geliyor karşıma. Bu sistem özelliklerini biraz daha iyi hâle getirip 20.000 Tl'ye çıkartabilir miyiz sizce? Yoksa hiç uğraşmayım bu özellikler kâfi midir? Sistemi ve monitörü aşağıya bırakıyorum fikir ve yorumlarınız bana yol gösteriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam dikkat etmeniz gerek 1 kasa seçili değil 2 psu değişmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kasa tek başına 20k oluyor

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aydınlattığınız için teşekkür ederim enayi gibi hayal kuruyorum ben de. Sitedeki sisteme dahil edebileceğim en uygun kasayı aldığımda yapmam gereken başka bir şey var mı, psu olarak ne alabilirim.
Hocam dikkat etmeniz gerek 1 kasa seçili değil 2 psu değişmesi lazım

Yani kasa tek başına 20k oluyor

Bir de öneriyor musunuz sistemi yoksa farklı bir sistem öğreniniz var mı

Hocam aydınlattığınız için teşekkür ederim enayi gibi ben de hayal kuruyorum sitedeki ekleyebileceğim en uygun kasayı eklediğimde psu olarak ne önerirsiniz Ayrıca bu sistemi önerir misiniz yoksa önerebileceğiniz başka bir sistem var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sefer Kaçarana
i3 12100f nasıl bilmiyorum ama ekran kartı gideri var

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Hocam monitör dahil 20 gibi bir bütçemiz varsa ki monitörüde önermem hocam pek ghosting garantili diyeyim size

i3 12100f nasıl bilmiyorum ama ekran kartı gideri var
Ekran kartı oc gelio zaten en iyilerinden 7600 ün

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Halit Efe Kaplan
artık maalesef gunumuzde 20k ya sadece adam akıllı kasa bile zor var monıtor dahıl toplamak ınanılmaz zor

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Hocam aydınlattığınız için teşekkür ederim enayi gibi hayal kuruyorum ben de. Sitedeki sisteme dahil edebileceğim en uygun kasayı aldığımda yapmam gereken başka bir şey var mı, psu olarak ne alabilirim.

Bir de öneriyor musunuz sistemi yoksa farklı bir sistem öğreniniz var mı

Hocam aydınlattığınız için teşekkür ederim enayi gibi ben de hayal kuruyorum sitedeki ekleyebileceğim en uygun kasayı eklediğimde psu olarak ne önerirsiniz Ayrıca bu sistemi önerir misiniz yoksa önerebileceğiniz başka bir sistem var mı?
Bakayım hocam psu seçeneği kalmamış hiç ama şansımızı deneyelim bakalım

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam monitör dahil 20 gibi bir bütçemiz varsa ki monitörüde önermem hocam pek ghosting garantili diyeyim size

Ekran kartı oc gelio zaten en iyilerinden 7600 ün
Hocam kullandığınız terimleri pek bilmiyorum ghostinh, oc gibi. Ekran kartı alınabilecek en iyisi diyorsunuz sanırım. Monitör olarak ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Sefer Kaçarana
Hocam kullandığınız terimleri pek bilmiyorum ghostinh, oc gibi. Ekran kartı alınabilecek en iyisi diyorsunuz sanırım. Monitör olarak ne önerirsiniz
oc ekran kartının kendisi overclockdu heralde ghosting de monitörlerde iz kalmasıydı heralde

aslında daha açık olursam oc ekran kartı kendi overclock ghosting ise görüntülerin arkasında bir iz kalması durumu olarak tanımlanır. Bu izler, genellikle hareketli nesnelerin geçtiği sahnelerde daha belirgin olur ve ekranda net bir görüntü elde edilmesini zorlaştırır.

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Overclock lu bir ekran kartı normal seviyesinden daha fazla performans verir
Ghosting ise şöyle anlatıyım size hocam. Mesela ekrandan sağdan sola bir daire geçiyor ama siz esas görüntünün arkasından biraz daha silik bir görüntüsünü görüyorsunuz yakın tabir ile

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
oc ekran kartının kendisi overclockdu heralde ghosting de monitörlerde iz kalmasıydı heralde

aslında daha açık olursam oc ekran kartı kendi overclock ghosting ise görüntülerin arkasında bir iz kalması durumu olarak tanımlanır. Bu izler, genellikle hareketli nesnelerin geçtiği sahnelerde daha belirgin olur ve ekranda net bir görüntü elde edilmesini zorlaştırır.
Overclock lu bir ekran kartı normal seviyesinden daha fazla performans verir
Ghosting ise şöyle anlatıyım size hocam. Mesela ekrandan sağdan sola bir daire geçiyor ama siz esas görüntünün arkasından biraz daha silik bir görüntüsünü görüyorsunuz yakın tabir ile
Anladım hocam Teşekkür ederim ekran kartının oc olma durumu sıkıntı yaratır mı yoksa güzel bir şey mi?

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Güzel bir şey hocam niye sıkıntı yaratsın sıkıntı yaratsa asus piyasaya sürmezdi zaten

Vasco_Sir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Vasco Sir
Psu ve kasa olarak bu şekilde yapsam iş görür mü hocam

Top Bottom