Neler Yeni

sistem yükseltme öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
işlemci anakart ve ram almalsın ee anakart güncel olunca m2 almazsan ayıp olur dert bir tane değilki güç kaynağı yetmeyecek bi süre sonra
aynı şekilde düşünüyorum o yüzden sormak istedim en az maliyetli ve yükseltilmesi en bariz gözükeni bulmak istiyorum

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
arkadaşlar konuya odaklansak olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
bak bende de durumlar hemen hemn aynı durum söz konusu
işlemci intel exon x3440
anakart msi h55m-e23
ram hı lvl 4x2 8 1600 mhz
ekran kartı asus strix gtx 750 ti
psu 500 w

ekran kartını sattım rx570 aldım 3 4 ay sonra

para biriktirdim ailemden destek istedim
anakart işlemci ram m2 monitör alıyorum şu an
zamnla oluyor acele etmeyin ama işlemci anakart ram için toplu para lazım ne yazık ki evde tek işlemci durmsaı can sıkabilir yada anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
bak bende de durumlar hemen hemn aynı durum söz konusu
işlemci intel exon x3440
anakart msi h55m-e23
ram hı lvl 4x2 8 1600 mhz
ekran kartı asus strix gtx 750 ti
psu 500 w

ekran kartını sattım rx570 aldım 3 4 ay sonra

para biriktirdim ailemden destek istedim
anakart işlemci ram m2 monitör alıyorum şu an
zamnla oluyor acele etmeyin ama işlemci anakart ram için toplu para lazım ne yazık ki evde tek işlemci durmsaı can sıkabilir yada anakart
zamanla olur hocam ona bir şey demiyorum şu an en bariz şekilde yükseltilmesi gereken nedir onu soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
zamanla olur hocam ona bir şey demiyorum şu an en bariz şekilde yükseltilmesi gereken nedir onu soruyorum
amacın ne ise online oyunlar için şu an yapabileceğin yok ama hikayeli oyunlar için ekran kartı almanız ha online oyunlara ekipman da alabilirsiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha yoksa kesinlik le ssd al manyak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
amacın ne ise online oyunlar için şu an yapabileceğin yok ama hikayeli oyunlar için ekran kartı almanız ha online oyunlara ekipman da alabilirsiniz :)

aslına bakarsanız oynadığım oyunlarda aldığım fps benim için yeterli ama bazen kasma donma olabiliyor.
Bide anlamadığım şekilde uzun süreli bi setup filan yüklerken aniden kapanma oluyor.

ssd var hocam

Bütçeniz ve bu bütçenize sisteminizi satıp takviye yapabilmeniz 2. El tercih etmeniz çok iş yapar.
sistemim ne kadar eder bi fikriniz var mi?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yalçın Vural
aslına bakarsanız oynadığım oyunlarda aldığım fps benim için yeterli ama bazen kasma donma olabiliyor.
Bide anlamadığım şekilde uzun süreli bi setup filan yüklerken aniden kapanma oluyor.
Güç kaynağından kaynaklı olabilir yada ısınma sistem yaşlı ucuz bi kule tipi soğutucu işini görücektir termal macun otomatik değişmiş olur güç kaynağından ise sorun iki seçenek var sistemi komple değişme gibi bi fikrin varsa orta halli bişey bak sistemi yükselterek ilerleyeceksen imkan olduğu kadar en iyisini al 500 yeter ne yapacağım fazlasını deme modüler almaya bak 80+ olmasına dikkat et

forvet09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet KAvalcı
RX560 2GB
FX 6100 İŞLEMCİ
m5a97 evo r2.0 ANAKART
4X2 8GB 1333 MHZ RAM
ÖNCELİKLİ OLARAK HANGİ YÜKSELTMEYİ ÖNERİRSİNİZ
NE KADAR RAM TAKABİLİRİM( MHZ VE GB OLARAK)
İŞLEMCİ VE ANAKART NE KADAR YETERLİ
OYUNLARDA ŞU AN İÇİN EKRAN KARTI YETERLİ GİBİ GELDİ BANA YÜKSEK GRAFİK TAKINTIM YOK
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
(NE KADAR AZ BÜTÇE HARCARSAM O KADAR İYİ)
Komple yenileme zamanı gelmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
Güç kaynağından kaynaklı olabilir yada ısınma sistem yaşlı ucuz bi kule tipi soğutucu işini görücektir termal macun otomatik değişmiş olur güç kaynağından ise sorun iki seçenek var sistemi komple değişme gibi bi fikrin varsa orta halli bişey bak sistemi yükselterek ilerleyeceksen imkan olduğu kadar en iyisini al 500 yeter ne yapacağım fazlasını deme modüler almaya bak 80+ olmasına dikkat et
yanıtınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom