Neler Yeni

Sistem yükseltme tavsiye

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Geçen ay 6K ya garantili 3070 aldım. Yani kesinlikle mümkün. Sürekli takipte olmanız gerekiyor, onun için de vaktinizi ayırmanız gerekiyor. O noktada hangisi daha önemli kendiniz mukayese edin. Benim tavsiyem hangisini garantili bulursanız onu alın. Üçe beşe çok bakmayın. Sınavınızda başarılar.
Sağolun hocam. 6kya çok uygun bulmuşsunuz. Nereden buldunuz? Sahibinden mi yoksa başka yerlerde vsr mı? Önerdiğiniz yer varsa takipte kalayım. Bir de garantili mi buldunuz?

leica

80+
Sağolun hocam. 6kya çok uygun bulmuşsunuz. Nereden buldunuz? Sahibinden mi yoksa başka yerlerde vsr mı? Önerdiğiniz yer varsa takipte kalayım. Bir de garantili mi buldunuz?
Bunu başka bir forumdan buldum. Uluslararası garantili. Bir fanı çalışmıyordu firma ücretsiz yedeğini yolladı.

asko56

80+ Silver
İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Ekstradan yazıyorum;
İşlemci: R5 3600
Ekran kartı: Asus Dual 5600XT
Ram: Cricual Ballistix 3200mhz
Anakart: MSI B550 Gaming Plus
Kasa: TD500
Psu: 600w
Monitör: Aoc 27 inch 165hz

Ekran kartımı satıp güncellemek gibi fikrim var. Yani ekran kartını satıp en fazla 3-4 bin ekleyebilirim. Bu sisteme tavsiyeleriniz var mı? Ekran kartı olarak 3070 uygun bulabilir miyim?
kesinlikle 3070 alma 3060ti az biraz overclok yapınca stok 3070 oluyor 3060ti çok güçlü bir kart hele özel sogutmalı güzel garantili bir ti bulursan tadından yenmez

2. işlemciye bir sogtucu al overclok çek ileride işlemci degiştirdiginizde ne olursa olsun sogutucu şart 5000 serisi tüm ürünler çok fazla ısınıyor

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
kesinlikle 3070 alma 3060ti az biraz overclok yapınca stok 3070 oluyor 3060ti çok güçlü bir kart hele özel sogutmalı güzel garantili bir ti bulursan tadından yenmez

2. işlemciye bir sogtucu al overclok çek ileride işlemci degiştirdiginizde ne olursa olsun sogutucu şart 5000 serisi tüm ürünler çok fazla ısınıyor
Olabilir hocam bakarım bir fps testlerine fazla fark yoksa 3060ti de düşünenilirim. Ya da artık hangisi ucuz gelirse. Olur hocam soğutucuyu ilerde alırım en son olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu başka bir forumdan buldum. Uluslararası garantili. Bir fanı çalışmıyordu firma ücretsiz yedeğini yolladı.
Markası ne hocam? Asus, msi falan olmasına dikkat ediyorum. Soğutmaları iyi diye.

leica

80+
Olabilir hocam bakarım bir fps testlerine fazla fark yoksa 3060ti de düşünenilirim. Ya da artık hangisi ucuz gelirse. Olur hocam soğutucuyu ilerde alırım en son olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Markası ne hocam? Asus, msi falan olmasına dikkat ediyorum. Soğutmaları iyi diye.
EVGA XC3 ULTRA hocam. Markadan ziyade modelin takipçisi olursanız daha iyi olur. ASUS'un da MSI'ın da kötü ürünleri var. Çok değil iki nesil önce soğutması kronik sorunlu olan Ventus, dual, TUF, hatta ROG ekran kartlarını çok çabuk unutuyor insanlar. Körü körüne atlamamak, her modeli ayrı araştırıp almak lazım. Örneğin MSI Ventus alabileceğiniz en kötü RTX3070 olabilir.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
EVGA XC3 ULTRA hocam. Markadan ziyade modelin takipçisi olursanız daha iyi olur. ASUS'un da MSI'ın da kötü ürünleri var. Çok değil iki nesil önce soğutması kronik sorunlu olan Ventus, dual, TUF, hatta ROG ekran kartlarını çok çabuk unutuyor insanlar. Körü körüne atlamamak, her modeli ayrı araştırıp almak lazım. Örneğin MSI Ventus alabileceğiniz en kötü RTX3070 olabilir.
Doğru hocam. Şuan modellere pek hakim değilim. Alırken bakarım tabi. Sadece bu markalar iyidir diye düşündüm. Bu bahsettiğiniz kötü soğutmalı model baya ucuza gelirse alırım hocam sanki. Yinede araştıradağım teşekkürler..

HelpmeBabe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan
5600veya 5600x olabilir işlemci daha iyi işlemci dersen 5800xd3. Olabilir ismini yanlış yazdiysam k.b
Ekran kartı rx 7600 minimum Max 7800veya XT dusunulebilir çok anlamıyorum bir FPS değerlerine bak araştır yanlış bilgi verdiysem k.b
Knk o nasıl bir matematik

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat
Doğru hocam. Şuan modellere pek hakim değilim. Alırken bakarım tabi. Sadece bu markalar iyidir diye düşündüm. Bu bahsettiğiniz kötü soğutmalı model baya ucuza gelirse alırım hocam sanki. Yinede araştıradağım teşekkürler..
Çok yoğun oyun oynamıyorsan ve tekrar bütçe toparlaman çok uzun sürmeyecekse önce psu ve işlemci de yükseltmeyi düşünebilirsin hocam.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Cengiz Han
Çok yoğun oyun oynamıyorsan ve tekrar bütçe toparlaman çok uzun sürmeyecekse önce psu ve işlemci de yükseltmeyi düşünebilirsin hocam.
Bütçeyi biraz zor toplarım gibi şuan fazla oynamıyorum oyun. Bf 2042 ve cs2 var. Arada arkadaşlarla giriyoruz. Önce ektan kartını alsam bir süre darboğaza razıyım. Çalışmadığım için bütçe kısıtlı :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,499
Üyeler
167,670
Son üye
ElvanC
Top Bottom