Sistemde bir sorun var mı?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Sapphire Pulse RX 5600XT
Ryzrn 5 3600
B450M-A PRO MAX
GSKILL 2X8GB 3000MHZ CL16 RAM
COOLERMASTER MB511 650W 80+ KASA
KINGSTON FURY 120GB SSD
WD BLUE 1TB HDD
Sistemde bir sıkıntı var mı?
15 yaşındayım cumartesi günü babamla birlikte Vatan'a gitsem alırlar mı?
Vatana giderken sıkıntı olur mu? (bildiğim kadarıyla veliyle birlikte seyahat yapılabiliyormuş.)

Sapphire Pulse RX 5600XT
Ryzrn 5 3600
B450M-A PRO MAX
GSKILL 2X8GB 3000MHZ CL16 RAM
COOLERMASTER MB511 650W 80+ KASA
KINGSTON FURY 120GB SSD
WD BLUE 1TB HDD
Sistemde bir sıkıntı var mı?
15 yaşındayım cumartesi günü babamla birlikte Vatan'a gitsem alırlar mı?
Vatana giderken sıkıntı olur mu? (bildiğim kadarıyla veliyle birlikte seyahat yapılabiliyormuş.)
Kıyamam la sana :D, kanka dışarı çıkmak için değil şehirlerarası yolculuk için o izin. ki illa vatan zorunlu mu babanı ikna edip internetten daha iyisini alabilirsin bu fiyata vatan baya kazık ve m2 ssd almanı öneririm 256gb windowsu ve önemli şeyleri kurarsın geri kalanı hdd'ye atarsın

Kıyamam la sana :D, kanka dışarı çıkmak için değil şehirlerarası yolculuk için o izin. ki illa vatan zorunlu mu babanı ikna edip internetten daha iyisini alabilirsin bu fiyata vatan baya kazık ve m2 SSD almanı öneririm 256gb windowsu ve önemli şeyleri kurarsın geri kalanı HDD'ye atarsın
Abi internetle ben uğraşamam büyük ihtimal ya.
Kargo garanti falan korkuyom şehiriçi ziyaret oluyomuş yazlığa falan.
Yolun üzerinde yazlık var.

Abi internetle ben uğraşamam büyük ihtimal ya.
Kargo garanti falan korkuyom şehiriçi ziyaret oluyomuş yazlığa falan.
Yolun üzerinde yazlık var.
Yani yanlış anlama korkutmak gibi olmasın ama vatandan şikayetçi bir sürü insan var sistem alan bir sürü kişi şikayetçi garantiye yollanan ürün aylarca gelmiyor fiyatlar uçuk yani ben olsam oradan almazdım sinerji, teknobiyotik, itopya, incehesap gibi birçok güvenilir yer var dersen ki incehesap itopya sıkıntılı şikayetler var teknobiyotik ve sinerjiyi öneririm hiçbir problem olmadan avantajlı fiyata sistem alabilirsin istersen kendin topla istersen sistemlere bak ama vatandan bir şey alma

Abi dönüştürücü sisteme zarar verir mi?
Şu anlık onu kullanıcam sonra monitör alacağım.
(Konuyu yükseltiyorum cevap verebilir misiniz?)

Son düzenleme:
Geri