Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemde görüntü sorunu

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
image.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler şuanda böyle bağlı yeni aldım kartı açılışta fanlar hızlı dönüyor sonra duruyor ve ekran kartına bağladığımda görüntü yok ama işlemciye bağladığımda görüntü geliyor

Mert.k

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Beyler şuanda böyle bağlı yeni aldım kartı açılışta fanlar hızlı dönüyor sonra duruyor ve ekran kartına bağladığımda görüntü yok ama işlemciye bağladığımda görüntü geliyor
güç pinin teki boş tabi vermez görüntü bir 6 pin dah takman lazım

Alıntıyı görüntüle

ekran kartının diğer soketine de takman lazım hocam 6 pinlik psu dan gelen kablodan

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç pinin teki boş tabi vermez görüntü bir 6 pin dah takman lazım
Onları takınca yine vermiyor bu seferde ekran kartının fanları dönüyor ama görüntü geliniyor anakarta bağlıyorum 8 pin takılı iken anakarttan da görüntü gelmiyor

TRAras

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bill
Psudan gelen 6 pinlik kablo daha olması lazım onuda ekran kartına tak diğerine taktığın gibi

Mert.k

80+ Bronze
Onları takınca yine vermiyor bu seferde ekran kartının fanları dönüyor ama görüntü geliniyor anakarta bağlıyorum 8 pin takılı iken anakarttan da görüntü gelmiyor
onları derken üstüne takmışsın ya hocam bir tane ondan bir tane daha yanın takman lazım iki besleme kablosunu da takmazsan görüntü vermez

şuan gelmesi lazım evet düzgünce taktın demi hocam

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psudan gelen 6 pinlik kablo daha olması lazım onuda ekran kartına tak diğerine taktığın gibi
Psu dan gelen başka kablo yok o aynı kablonun ekini taktım bu sefer çalışıyor yine görüntü yok

Mert.k

80+ Bronze

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
allah allah ekran kartını oturttun demi hocam iyice besleme kablolarını da iyi ce taktın
Defalarca kontrol ediyorum herşeyi şimdi bizim ekran kartını beslemek için iki kablo mu gelmesi gerekiyor tek kablo mu
image.jpg

Mert.k

80+ Bronze
şu ekran kartında ki beyaz şeyi söksene direkt monitörden geleni tak ekran kartında başka bir şey olmasın

Defalarca kontrol ediyorum herşeyi şimdi bizim ekran kartını beslemek için iki kablo mu gelmesi gerekiyor tek kablo mu Alıntıyı görüntüle
o ikisini tak hocam geri ben çözdüm galiba ekran kartın da senin bir kablo (beyaz olan) daha takılı görüntü ona yönlenmiş galiba sök sadece monitör kablosu takılı kalsın

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh
allah allah ekran kartını oturttun demi hocam iyice besleme kablolarını da iyi ce taktın

@Emmree @RevDeisDou @DerratiX bir el atsanıza hocam benim çözümlerim bitti :D uzaktan desteğim bu kadar

hocam dönüştürücü kablon bozuk olmasın
Dönüştürücü kablo derken neden bahsediyoruz

Top Bottom