dütdütvınvın
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 161
- İsim
- Hulusi Akyol
Aldığım İtopya hazır sistem geldiğinde Valorant falan indirdim sonra biraz oynadım sorun yoktu Valorant'ı kapattım, bir süre sonra tekrar oynamaya geldiğimde oyunu açtım maça girdiğinde oyundan attı ve ekran kartı sürücüleri çöktü hatası aldım. Sonra DDU ile sürücüleri silip tekrar yükleyip kurdum ama sorun değişmedi. Bu sefer ekran kartı sürücüleri çöktü hatası vermiyordu ama epilepsi uyarısından sonra PC aniden kapanıyor ve kendine reset atıyordu. Agar.io oynarken bile tarayıcıdan ekran gidip geliyor çok oynarsam da(5-10dkk) kendine yine reset atıyordu. Bende teknik servise gönderdim ama geldiğinde sadece format atmışlar herhalde çünkü sorun düzelmedi şimdi tekrar gönderdim ama sorunun ne olduğunu hala çözemedim bana yardımcı olur musunuz?(sıcaklık sorunu yok)
Sistemim:
MSI GTX 1660 Super Gaming X
AMD Ryzen 5 1600 AF.
G.Skill 8 GB 3200 MHz 8x2 Single kit RAM.
Gigabyte B450M S2H V2
Corsair VS 550 80+ PSU.
Corsair Spec-Delta RGB kasa.
240GB SanDisk Ultra M.2 NVMe SSD.
(Technopatte açtım konuyu kaç kerede öne çıkarttım ama hala düzgün bir sonuç alamadım inş burada bulunur sorunumun nedeni)
Sistemim:
MSI GTX 1660 Super Gaming X
AMD Ryzen 5 1600 AF.
G.Skill 8 GB 3200 MHz 8x2 Single kit RAM.
Gigabyte B450M S2H V2
Corsair VS 550 80+ PSU.
Corsair Spec-Delta RGB kasa.
240GB SanDisk Ultra M.2 NVMe SSD.
(Technopatte açtım konuyu kaç kerede öne çıkarttım ama hala düzgün bir sonuç alamadım inş burada bulunur sorunumun nedeni)