Neler Yeni

Sistemden bir cızırtı geliyor

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
e peki bu sinir bozucu şeyi gidermenin bi yolu yok mu
yok malesef ekran kartını garantiye verirsen belki kartı değiştirirler ama uğraşma zaten kulaklık takarak oynamıyormusun
bu arada bendede var fps i 200 e sabitliyince gidiyo sınırsız yapınca başlıyo coil whine

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
yok malesef ekran kartını garantiye verirsen belki kartı değiştirirler ama uğraşma zaten kulaklık takarak oynamıyormusun
bu arada bendede var fps i 200 e sabitliyince gidiyo sınırsız yapınca başlıyo coil whine
bende tam tersi. vsync açıkken daha fazla yapalıyken daha az. lan dur. ben dün denemek amaçlı vsync açıp oynamıştım. o oyundan sonra bu ses geldi. lan belki vsync denemek amaçlı açmasaydım şimdi bu ses gelmeyecekti allah kahretsin ya.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
bende tam tersi. vsync açıkken daha fazla yapalıyken daha az. lan dur. ben dün denemek amaçlı vsync açıp oynamıştım. o oyundan sonra bu ses geldi. lan belki vsync denemek amaçlı açmasaydım şimdi bu ses gelmeyecekti allah kahretsin ya.
knk coil whine ın olayı yüksek fps de oluyo fps ni düşüğe sabitlersen gene ses gider monitörün kaç hz kaç fpse sabitliyo vysnc

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Lan kaçırılmış gibi

+Sisteminde ne oluyordu söyle!
-Ya abi yemin ederim sistemden bi cızırtı geliyo ya
+Yalan söylüyorsun!
+Asın!
-HAYIIIRRRR!

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Bak reis bende kafayı yedim. Ben de de bir ses geliyor ama psu değil, coil whine değil. Çözemedim. Sonradan HDD var Ses HDD'den geliyormuş.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
knk coil whine ın olayı yüksek fps de oluyo fps ni düşüğe sabitlersen gene ses gider monitörün kaç hz kaç fpse sabitliyo vysnc
75. o da ne bileyim aga yani off. aslında yeni bide daha 1 ay bilmemkaç gün oldu alalı. 1316tl tutuyor acaba garanti üzerinden iade sağlayıp yenisini mi alsam diyeceğim de itopya şimdi 1800tl yapmış bunu o da olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan kaçırılmış gibi

+Sisteminde ne oluyordu söyle!
-Ya abi yemin ederim sistemden bi cızırtı geliyo ya
+Yalan söylüyorsun!
+Asın!
-HAYIIIRRRR!
ya aga bak valla çok sinir bozucu. az bekliyosun sesi daha da artıyor. ya böyle bişey yok ya tüm mallar ayıplı mı olur. klavye aldım gaming gecesinden hop normalden fazla yay sesi. 1300tlye buldum rx570 hop bobinli mobinli bişey. aga noluyo ya. az önce oyuna gireyim dedim sistem kendini yeniden başlattı falan.

Son düzenleme:

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
75. o da ne bileyim aga yani off. aslında yeni bide daha 1 ay bilmemkaç gün oldu alalı. 1316tl tutuyor acaba garanti üzerinden iade sağlayıp yenisini mi alsam diyeceğim de itopya şimdi 1800tl yapmış bunu o da olmaz.
knk bu senle alakalı bir şey değil bu coil whine lı ekran kartları üretici hatalı hatalı yani kusurlu mal senle alakalı bir şey değil o ekran kartı aldığından beri öyle yani kasayı aç iyice sesi dinle ekran kartındanmı geliyor öğren ekran kartından geliyorsa garantiye gönderebilirsin

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
knk bu senle alakalı bir şey değil bu coil whine lı ekran kartları üretici hatalı hatalı yani kusurlu mal senle alakalı bir şey değil o ekran kartı aldığından beri öyle yani kasayı aç iyice sesi dinle ekran kartındanmı geliyor öğren ekran kartından geliyorsa garantiye gönderebilirsin
ekran kartından aga psu olamaz psu sağlam psu ekran kartı olmalı çünkü ses sadece oyuna girince oluyor.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
o zaman garantiye gönderebilirsin
ama garantiye gönderip sesi normal şeyi alan çok kişi var.

O başlık ne la ?
Coil whine oluyodur bişi olmaz
başlık iyimiş
Kulakliktan geliyor olabilir mi ?
psu değiştirmek eğer ses psu'dan geliyorsa
Bak reis bende kafayı yedim. Ben de de bir ses geliyor ama psu değil, coil whine değil. Çözemedim. Sonradan HDD var Ses HDD'den geliyormuş.
ben bu gıcık kartı garantiye göndermeli miyim yoksa kalsın mı?

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih

ya aga bak valla çok sinir bozucu. az bekliyosun sesi daha da artıyor. ya böyle bişey yok ya tüm mallar ayıplı mı olur. klavye aldım gaming gecesinden hop normalden fazla yay sesi. 1300tlye buldum rx570 hop bobinli mobinli bişey. aga noluyo ya. az önce oyuna gireyim dedim sistem kendini yeniden başlattı falan.
sen direkt sistemi garantiye gönder tek tek gönderirsen iyice uğraşırsın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler