Neler Yeni

Sisteme ne tür ekleme yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Engin Can Sert
Merhaba;
Aşağıdaki sistemi itopyadan aldım henüz kargolanmadı ancak bu sisteme içindekiler dışında ne tür eklemeler yapabilirim?(Soğutucu vb.)Sistem için çok pahalı olmayan monitör önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca sistem normalde 20K’dı ben 11 taksitle aldım toplam 21 771₺’ye denk geldi. Sizce fiyatı çok mu yoksa normal mi?Siparişi iptal etmeli miyim?

Ekler

• F99C9CF9-0096-4253-8444-E3F5F2AD1962.png
    F99C9CF9-0096-4253-8444-E3F5F2AD1962.png
    381 KB · Hit: 53

Tech Shot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Dayan
Merhaba;
Aşağıdaki sistemi itopyadan aldım henüz kargolanmadı ancak bu sisteme içindekiler dışında ne tür eklemeler yapabilirim?(Soğutucu vb.)Sistem için çok pahalı olmayan monitör önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca sistem normalde 20K’dı ben 11 taksitle aldım toplam 21 771₺’ye denk geldi. Sizce fiyatı çok mu yoksa normal mi?Siparişi iptal etmeli miyim?
Hocam gayet iyi bir sistem zaten sadece ekran kartı 15k yapıyor. Fiyatı gayet uygun. Ama benim önerim anakartı b660 yapmanız ama onun dışında gayet iyi. Monitör olarakta 2k 144 165 hz gibi bir monitör yakışır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Engin Can Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gayet iyi bir sistem zaten sadece ekran kartı 15k yapıyor. Fiyatı gayet uygun. Ama benim önerim anakartı b660 yapmanız ama onun dışında gayet iyi. Monitör olarakta 2k 144 165 hz gibi bir monitör yakışır.
O gün indirimde olduğu için parçaları geliştiremedim direkt aldım 🤦🏻‍♂️

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam halen daha değerlendirmeyi ekran kartinin 15k olmasindan mi yapiyorsunuz tekli satilişlari daima firmalara geliş fiyatindan fazla olur belki o ekran karti adamlara 9-10k arasindan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba;
Şuanlik yeterde İlerde anakarti b serisi yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Engin Can Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam halen daha değerlendirmeyi ekran kartinin 15k olmasindan mi yapiyorsunuz tekli satilişlari daima firmalara geliş fiyatindan fazla olur belki o ekran karti adamlara 9-10k arasindan geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanlik yeterde İlerde anakarti b serisi yapabilirsin
Olabilir

Top Bottom