Neler Yeni

Sisteme uygun f/p anakart tavsiye

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
b350 gigabyte kullanıyorum ben hemde baya baz model yani m2 vs bile yok üstünde öyle düşün 2. nesil ilk çıktığı zaman almıştım hiç problem yaşamadım gayet güzel gigabyte tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sipariş Tarihi 6.05.2018 kaç sene olmuşş :))
Maşallah allah nazardan saklasin .d.d.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
tavsiye ederim güzel gigabyte al kullan

Çok teşekkürler bilgiler ve tavsiyelerin için gigabyte alicam sanirim

Yanı arkadaş az önce sistem karışık dedi degismelimi sizce işlemci önceden apuydu simdi ekran kartı taktim 2 3 ay oluyor
işlemcin ekran kartını besliyemiyor darboğaz oluyor mu ?

oynadığın oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 oluyorsa işlemci tabanlı oyunlarda değil ama cs lol valo gibi problem yok yok yetmiyorsa üst işlemciye gecersiniz ama problem yoksa boşuna işlemci değişmenize gerek yok fps artısı illa oluyor ama önemli olan darboğaz konusu işlemci tabanlı oyunlarda büyük fark olur yoksa bişi çok değişmez o işlemciden sonra ryzen 5600 güzel olur size

Son düzenleme:

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
tavsiye ederim güzel gigabyte al kullan

işlemcin ekran kartını besliyemiyor darboğaz oluyor mu ?

oynadığın oyunlarda ekran kartı kullanımı %99 oluyorsa işlemci tabanlı oyunlarda değil ama cs lol valo gibi problem yok yok yetmiyorsa üst işlemciye gecersiniz ama problem yoksa boşuna işlemci değişmenize gerek yok fps artısı illa oluyor ama önemli olan darboğaz konusu işlemci tabanlı oyunlarda büyük fark olur yoksa bişi çok değişmez o işlemciden sonra ryzen 5600 güzel olur size
Dikkat edicem bu hususa bakmamıştım hic

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Dikkat edicem bu hususa bakmamıştım hic
3050 o işlemci besler kötü değil problem olduğunu sanmam ilerde işlemci darboğaz yapıcak bi ekran kartı takarsanız öyle değişirsiniz işlemciyi yoksa boşuna masraf belki komple yeni sistem kurarsınız o zaman belli olmaz şuan için problem yok duruyor anakartı alıp devam edersiniz

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
3050 o işlemci besler kötü değil problem olduğunu sanmam ilerde işlemci darboğaz yapıcak bi ekran kartı takarsanız öyle değişirsiniz işlemciyi yoksa boşuna masraf belki komple yeni sistem kurarsınız o zaman belli olmaz şuan için problem yok duruyor anakartı alıp devam edersiniz
Çok teşekkürler bilgiler ve tavsiyelerin için

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Bozuldu servise gonderdim garantisi vardı kargo servisi de yolda sıvı kaçırmış içine asiste 1 hafta sonra bana haber veriyor kargo tanzim kabul etmiyor asus ta git beni şikayet et diyor karaktersizler o yüzden yeni alicam
Geçmiş olsun, eski anakartın güzel ve f/p bir anakart aslında, bios flashback olması da elinde kasayla bilgisayarcı bilgisayarcı gezme derdinden kurtarıyor. Ben yine aynı anakartı tavsiye ederim.

Top Bottom