Neler Yeni

Öneri Sistemi artık Topladım alıyorum Önerisi olan varmı

Can...

80+ Platinum
hocam sisteminiz şıkır şıkır ekstra bi harcamaya değer diye düşündüm ve nzxt ya işte daha ne diyim
İlerde upgrade tamamen açık olsun diye öyle düşündüm hocam ama kalabilir sakıncası yok zaten bana upgrade de muhtemelen 2 3 yıl sonra zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

gördüm bunu epeyce bir adam ben mining yapıyorum diye bağırıyor ilanlardan :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İlerde upgrade tamamen açık olsun diye öyle düşündüm hocam ama kalabilir sakıncası yok zaten bana upgrade de muhtemelen 2 3 yıl sonra zaten

Zaten 😂

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR

hocam kasada 2 adet fan geliyor zaten upgradeye kadar bence yeterli olur indirimlerden vs bulursunuz bence fan ayrıca ekran kartını da miningsiz 2. elde iyi bir araştırmayla kesin bulursunuz şahsen

Can...

80+ Platinum
hocam birde çok acelesi yok zaten ekran kartının 1 2 ay süresi var şimdilik kasayı topluyorum şimdi sadece kasa lazım öneri olarak birde psu da deepcool pm750 w mı alayım yoksa iyi midir? nzxt olan dursun mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam birde çok acelesi yok zaten ekran kartının 1 2 ay süresi var şimdilik kasayı topluyorum şimdi sadece kasa lazım öneri olarak birde psu da deepcool pm750 w mı alayım yoksa iyi midir? nzxt olan dursun mu
Tm o zaman ekran kartı kalsın şimdi kasa PSU bakayım

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
deepcool markasına aşık birisi olarak psusunu seviyorum hocam fiyatta hangisi ucuzsa onu alın bence

Can...

80+ Platinum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tamamdır max bütçe 3300 hocam kasa psu için bir arkadaş DEEPCOOL PM 750W GOLD önerisinde bulundu
Bakicam ben gerekirse PSU ikinci el de bakarız ben kendime ikinci el almıştım evga 750w 80+Gold tam modüler düşük güç modlu PSU 1250 ye aldım

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
tamamdır max bütçe 3300 hocam kasa psu için bir arkadaş DEEPCOOL PM 750W GOLD önerisinde bulundu
hocam kasamı söyledim o psu da gayet güzel şahsen ama benim psuya farklı bi önerim var

Can...

80+ Platinum
Bakicam ben gerekirse PSU ikinci el de bakarız ben kendime ikinci el almıştım evga 750w 80+Gold tam modüler düşük güç modlu PSU 1250 ye aldım
ne desem :D ikinci el pek düşünmüyorum ya full sıfır olsun sonra uğraşmıyım diye

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
hocam watt volt ölçümlerine bakılmadan 2. el psu ya karşıyım ben şahsen çok sorun çıkabilmekte ve kanıtlaması imkansıza yakın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ne desem :D ikinci el pek düşünmüyorum ya full sıfır olsun sonra uğraşmıyım diye
Tm bakıyorum knka

hocam watt volt ölçümlerine bakılmadan 2. el psu ya karşıyım ben şahsen çok sorun çıkabilmekte ve kanıtlaması imkansıza yakın
Elektrik elektronik teknisyeni olarak gerekli bütün testleri yapıyorum ben knka arkadaşa da yaşadığım yerden bakıp testini yapıp aticaktim

Can...

80+ Platinum
hocam kasamı söyledim o psu da gayet güzel şahsen ama benim psuya farklı bi önerim var

Tm bakıyorum knka
bir arkadaş şunu önerdi fakat argb yok bundan iyisi çıkar mı 3k ya falan yoksa bu alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom