kasa için güzel bir alternatif buldum hocam aerocoolun güzel serilerinden
lianli nzxt den de kaliteli markakasa için güzel bir alternatif buldum hocam aerocoolun güzel serilerinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
o attığımı boşverin hocam tek egzoz fan alın bide bunu
fav ekledim bakalım duruma göre alabilirimhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...us-3070ti-1.5-sene-garantili-1085074295/detay ilan linki bırakayım kafana yatarsa bir bak derim , kendin gidip görüp test edebiliyorsun istiyosan
Senin yer neresiydi hocam, şehir dışı olarak da güvenilir arkadaşlar baya bir araştırıp gidip satın aldım bendefav ekledim bakalım duruma göre alabilirim
knk şimdi dicen neyi beğeniyon çok değişik geliyor gözüme ya o lian li bunun atx olanı var hangısıydı okasa için güzel bir alternatif buldum hocam aerocoolun güzel serilerinden
o attığımı boşverin hocam tek egzoz fan alın bide bunu
lianli nzxt den de kaliteli marka
arkadaş 3070 ti attı onu belki alabilirim ama şuanlık 3070 3070 ti üstüne kaçmam 2 3 yıl sonra ancaKnka en fazla hangi ekran kartı takacaksin ona göre PCI ve anakart 12 v girişine bakicam PSU da
atx olanı byaa pahalı hocam bide ben pc de midatx olan kasaları daha çok seviyorum masada hayvan gibi durmasın kibar küçük dursun istiyorum kendi sistemimde kasam da öyle zaten hocamknk şimdi dicen neyi beğeniyon çok değişik geliyor gözüme ya o lian li bunun atx olanı var hangısıydı o