Windows kur driverları kur stres testi yap ısı değerlerini kontrol etBen sistemimi parça parça satın alıp kendim kurucam. Ancak sistemi kurduktan sonra neler yapmam gerek windows kurumundan itibaren anlatır mısınız?
yani güncelleme varsa ilk onu güncelleilk önce bir bios kur sonra win kur
anakrtım b450 aorus elite işlemcim r5 3500xTopladığın sisteme göre değişir, BİOS sürümü işlemcini destekleyen bir anakart kullanırsan önce Windows kurarsın kullanmazsan önce BİOS kurarsın.
Sanırım ilk başta BİOS güncellemelisiniz yoksa görüntü alamazsınız. (Emin değilim yanlışım olabilir)Arkadaşlar anlayamadım.
İlk önce biosa gir ramlerin frekansını ayarla
windows kur mu? ve sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakrtım b450 aorus elite işlemcim r5 3500x
Yanlışınız var. Tabi bazı anakartlarda olabilir ama ben B450 M S2H anakartımın Bios güncellemesini Windows u kurduktan sonra yaptım. Tabi değişebilirSanırım ilk başta BİOS güncellemelisiniz yoksa görüntü alamazsınız. (Emin değilim yanlışım olabilir)
Sonra Windows, sonra Ekran kartı ve anakart sürücüleri ardından BİOS'dan ayarlamalarınız.
O zaman şöyle yapıyorumYanlışınız var. Tabi bazı anakartlarda olabilir ama ben B450 M S2H anakartımın Bios güncellemesini Windows u kurduktan sonra yaptım. Tabi değişebilir
BIOS update i unuttunuz. Eğer ilk içinde windows bulunan flash i taktığınıza windows kurulum açılmaz ise Bios güncellemesi gerekecektirO zaman şöyle yapıyorum
BİOSA GİR
RAMLERİN FREKANSINI YÜKSELT
WİNDOWSU KUR
KURULMAMIŞ DRİVER VARSA ONU KUR
HAZIR
BU MUDUR?
onun için ayrı bir usb gerekli değil mi?BIOS update i unuttunuz. Eğer ilk içinde windows bulunan flash i taktığınıza windows kurulum açılmaz ise Bios güncellemesi gerekecektir
pek anlayamadım da liste halinde yazarsanız sevinirimonun için ayrı bir usb gerekli değil mi?