Msi markasının ne kadar fan boyu olsamda sıvı soğutma sektörünün en berbatlarındandır msi bilginiz olsun tek bunu söylemek için yazdımsıvı soğutma kaliteli ve 3 hafta olmuş sıfır ayarında 23k ilan desen pazarlıkla 22.5kya gider
23k diyen arkadaş çıktı bu fiyata bu sistem bulunmaz açık olun az hocam fiyat verenler ölücü tayfaBu fiyat verenler nerede yaşıyor çok merak ediyorum. Sana göre o fiyat etmez diye veya sen olsan vermezsin diye o malın ederi değişmiyor bunu artık bi anlayın.
Bu sistemin ederi 30k civarı, az üstü az altı olabilir. Bu sistemin şöyle bir dezavantajlı olduğu durum var, DDR4 olduğu için satma konusunda sıkıntı çıkarabilir. O da şu yüzden, 30-35k bandında çok fazla giriş seviye DDR5 sistemler var, bu alıcının kafasını çok karıştırır haklı olarak. Evet bunun üzerindeki parçalar onun üzerinde olanlardan muhtemelen çok çok daha kalitelidir fakat alan insanların %90 ı buna dikkat etmiyor. İşlemciye bir de ekran kartına bakıyor arasındaki fiyat farkına bakıyor, alıp geçiyor.
Bunun dışında gayet güzel sistem, her türlü satılır ama vakit alabilir, parça parça satmak daha kısa sürebilir.
90 100k ederi var gibi23k diyen arkadaş çıktı bu fiyata bu sistem bulunmaz açık olun az hocam fiyat verenler ölücü tayfa
yok ucuz dedin 250kya gider rahat90 100k ederi var gibi
cooler master yapıyo sıvı sogutmalarını ben sorun yaşamadım şu ana kadarMsi markasının ne kadar fan boyu olsamda sıvı soğutma sektörünün en berbatlarındandır msi bilginiz olsun tek bunu söylemek için yazdım
Ben şahsen Intel işlemci asla tercih etmeyecegimden kendimin vereceği fiyatı söyledim parçalar kaliteli ama sonuçta 2. El her ne kadar 3 hastalıkta olsa sen 3 hafta alariksiz minming yapmışta olabilirsin hiç belli olmaz23k diyen arkadaş çıktı bu fiyata bu sistem bulunmaz açık olun az hocam fiyat verenler ölücü tayfa
TmMinimum 26 o sistem.
Kendi kafana göre fiyat biçemezsin burada boş konuşma.Ben şahsen Intel işlemci asla tercih etmeyecegimden kendimin vereceği fiyatı söyledim parçalar kaliteli ama sonuçta 2. El her ne kadar 3 hastalıkta olsa sen 3 hafta alariksiz minming yapmışta olabilirsin hiç belli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim sen bu kafa yapısında hiç ticaret yapamazsın :dBen şahsen Intel işlemci asla tercih etmeyecegimden kendimin vereceği fiyatı söyledim parçalar kaliteli ama sonuçta 2. El her ne kadar 3 hastalıkta olsa sen 3 hafta alariksiz minming yapmışta olabilirsin hiç belli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tm