- Reaksiyon skoru
- 283
İşlemci kafayı yemez. Ya çalışır ya çalışmaz. Sandisk ssd plus kullanıyorsan kronik sorunlu onu değiştir sorunların düzelir
Sandisk satın alcam bi tane 480gb satın almayayımmı ? onun haricinde 120 gb sandisk kullanıyordum evetİşlemci kafayı yemez. Ya çalışır ya çalışmaz. Sandisk ssd plus kullanıyorsan kronik sorunlu onu değiştir sorunların düzelir
Ssd plus alma. Kronik sorunlu. Dramli sorunsuz modellere bakSandisk satın alcam bi tane 480gb satın almayayımmı ? onun haricinde 120 gb sandisk kullanıyordum evet
Çok bilgim yok ama o sorun, işlemcinin ve ram'in kötü olmasından kaynaklanır diye biliyorum ben. Tabii birçok sebebi de olabilir. Kötü demişken eski demek istedim.ekran kartım rtx 2060 strateji tabanlı oyunlarda shuttering problemiyle karşılaşıyorum ve çok üzücü bi durum işlemciyi değiştirince o düzelir mi kral ?
İşlemci ve ram neÇok bilgim yok ama o sorun, işlemcinin ve ram'in kötü olmasından kaynaklanır diye biliyorum ben. Tabii birçok sebebi de olabilir. Kötü demişken eski demek istedim.
Ram'i bilmiyorum işlemciyi de bilmiyorumİşlemci ve ram ne
İşlemci ve ram ne
işlemci 3-4 yıllık belki'de daha fazla 4-5 yıl amd 3600 ramler klasik ripjaws 3200mhz 2x 8 16 GBRam'i bilmiyorum işlemciyi de bilmiyorum
Işlemci yükseltmesi sornu çözer benim bildiğim.işlemci 3-4 yıllık belki'de daha fazla 4-5 yıl amd 3600 ramler klasik ripjaws 3200mhz 2x 8 16 GB
bide pc ye çok format attım ssdlerde eskisi böyle tam hızlı çalışmıyo bilgisayar nasıl desem ssdlerin ömrü bitmiş gibi yavaş çalıştırıyorIşlemci yükseltmesi sornu çözer benim bildiğim.
Bir saniye m2 ssd yokmu sendebide pc ye çok format attım ssdlerde eskisi böyle tam hızlı çalışmıyo bilgisayar nasıl desem ssdlerin ömrü bitmiş gibi yavaş çalıştırıyor
İşlemci kafayı yemez. Ya çalışır ya çalışmaz. Sandisk ssd plus kullanıyorsan kronik sorunlu onu değiştir sorunların düzelir
krallar konuyu güncelledim ilk olarak satın alacağımız şeyler bunlar işlemci ssd + fazlalık oyun yüklemek için sandisk.Ram'i bilmiyorum işlemciyi de bilmiyorum
m2 varda 500gb dan 400gb a kadar düştü format ata ata yavaş calısıyoBir saniye m2 ssd yokmu sende
Sağlığı kaç şuanda?? Crystaldiskinfo dan bakabilirsin kanka ama çok bilmiyorum da o dediğin sorun acaba ssd den kaynaklanıyor olabilir mi?krallar konuyu güncelledim ilk olarak satın alacağımız şeyler bunlar işlemci ssd + fazlalık oyun yüklemek için sandisk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
m2 varda 500gb dan 400gb a kadar düştü format ata ata yavaş calısıyo
valla bende hiç bilmiyorumki kral pc ye 10-15 kez format atmak bileşenlere zarar verirmi ekran kartına işlemciye yada ramlere felan ?Sağlığı kaç şuanda?? Crystaldiskinfo dan bakabilirsin kanka ama çok bilmiyorum da o dediğin sorun acaba ssd den kaynaklanıyor olabilir mi?