Neler Yeni

Yardım Sistemi Upgrade edeceğim. Yardımınıza ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
fb düşmanı
İşlemci kafayı yemez. Ya çalışır ya çalışmaz. Sandisk ssd plus kullanıyorsan kronik sorunlu onu değiştir sorunların düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
İşlemci kafayı yemez. Ya çalışır ya çalışmaz. Sandisk ssd plus kullanıyorsan kronik sorunlu onu değiştir sorunların düzelir
Sandisk satın alcam bi tane 480gb satın almayayımmı ? onun haricinde 120 gb sandisk kullanıyordum evet

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Sefer
ekran kartım rtx 2060 strateji tabanlı oyunlarda shuttering problemiyle karşılaşıyorum ve çok üzücü bi durum işlemciyi değiştirince o düzelir mi kral ?
Çok bilgim yok ama o sorun, işlemcinin ve ram'in kötü olmasından kaynaklanır diye biliyorum ben. Tabii birçok sebebi de olabilir. Kötü demişken eski demek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Işlemci yükseltmesi sornu çözer benim bildiğim.
bide pc ye çok format attım ssdlerde eskisi böyle tam hızlı çalışmıyo bilgisayar nasıl desem ssdlerin ömrü bitmiş gibi yavaş çalıştırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Ram'i bilmiyorum işlemciyi de bilmiyorum
krallar konuyu güncelledim ilk olarak satın alacağımız şeyler bunlar işlemci ssd + fazlalık oyun yüklemek için sandisk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir saniye m2 ssd yokmu sende
m2 varda 500gb dan 400gb a kadar düştü format ata ata yavaş calısıyo

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Sefer
krallar konuyu güncelledim ilk olarak satın alacağımız şeyler bunlar işlemci ssd + fazlalık oyun yüklemek için sandisk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

m2 varda 500gb dan 400gb a kadar düştü format ata ata yavaş calısıyo
Sağlığı kaç şuanda?? Crystaldiskinfo dan bakabilirsin kanka ama çok bilmiyorum da o dediğin sorun acaba ssd den kaynaklanıyor olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Sağlığı kaç şuanda?? Crystaldiskinfo dan bakabilirsin kanka ama çok bilmiyorum da o dediğin sorun acaba ssd den kaynaklanıyor olabilir mi?
valla bende hiç bilmiyorumki kral pc ye 10-15 kez format atmak bileşenlere zarar verirmi ekran kartına işlemciye yada ramlere felan ?

Top Bottom