Sistemim için ideal işlemci önerisi

Reaksiyon skoru
141
Arkadaşlar merhabalar herkese iyi akşamlar. Aşağıda yazan sistemim için ryzen işlemci önerebilir misiniz?. Ben Ryzen 5 3600 düşündüm. Yinede buraya yazayım dedim.

Not : Aşağıdaki sistemde 8GB Ram yazıyor. Ama 8 daha sipariş 16GB Ram oldu düzelticem :D

3600 gayet iyi bir işlemci alırken biosu güncelleyiniz.
Anakartım ile ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım. Çok ilerde B450M yapıcam. Çünkü bana bu anakart çok iyi yetiyor. M2 SSD desteği bile var.

Anakartım ile ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım. Çok ilerde B450M yapıcam. Çünkü bana bu anakart çok iyi yetiyor. M2 SSD desteği bile var.
Anakart yeterli ileride b450 yerine b550 yaparsınız.B350 tuf serisi gayet iyidir bir bios güncellemesi ile 3600 kullanabilirsiniz.

Anakart yeterli ileride b450 yerine b550 yaparsınız.B350 tuf serisi gayet iyidir bir bios güncellemesi ile 3600 kullanabilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederim. :)

Hatta çok bile bu ekran kartına alınır

R5 3600 Alacaksan Ekstra soğutucu tavsiye ederim
Önerebileceğin bir soğutucu varmı ? O konulara fransız kalıyorumda. Ben yanına AMD nin Wraith Prism Fanını düşünüyordum ama yeterli olmazmı ?

wraith prism de iyidir.
Tamamdır o zaman sizin attığınız fan ile aralarında çok performans farkı var ise alırım o fanı çokta pahalı değilmiş. Ama çokta performans farkı yoksa Wraith Prism den devam ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,092
Üyeler
187,290
Son üye
emir0123
Geri