Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim İçin Ram Önerisi...

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
valla reyis itopya ve vatan fiyatlarına bakıyorum ikisi birbirinden beter. bazı ürünlerde itopya kazık, bazı ürünlerde vatan kazık. benimde el mahkum montaj yapmayı bilmiyorum :(
Montajı birine yaptırırsın. Bütçeni belirtip konu aç kazık yeme

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Montajı birine yaptırırsın. Bütçeni belirtip konu aç kazık yeme
şuan eksik parçalarım şunlar; Ram, SSD, Kasa Ve İşletim Sistem (orjinal alacağım korsan değil)
diğer tüm parçalar hazır i7 12700 f, rog strix 3070 ti, msı mortar b660m wifi, psu msı 750 w gold, malzemeler bunlar hacı biraz sağlam bi pc olacak orta düzey için

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
şuan eksik parçalarım şunlar; Ram, SSD, Kasa Ve İşletim Sistem (orjinal alacağım korsan değil)
diğer tüm parçalar hazır i7 12700 f, rog strix 3070 ti, msı mortar b660m wifi, psu msı 750 w gold, malzemeler bunlar hacı biraz sağlam bi pc olacak orta düzey için
Niye orjinal Windows? Hazır dediklerinizi aldınız mı karar verdiniz bekliyor musunuz? Tam bütçe nedir?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
sistem rehber videolarının hepsi ama hepsi oyun için 16 gb ın yettiğini hatta fazla oldugunu söylüyor.
yani aksini duymadım onlara istinaden diyorum bunu yoksa benim bilgim yok. 16 alacaksam başta bir tane alırım daha sonra ekleme yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

farklı yerden 16 mı al diyorsunuz yani ?
kullandığı programlardan dolayı ihtiyaç duyuyor olabilir. banada 16 yetmiyor

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Niye orjinal Windows? Hazır dediklerinizi aldınız mı karar verdiniz bekliyor musunuz? Tam bütçe nedir?
aldım aldım cepte onlar yatıyor odada şuan :) bilmiyorum ya orjinal olsun 2 bin civarı bişey yani koymaz. orjinal W11 alırım yeterli

kullandığı programlardan dolayı ihtiyaç duyuyor olabilir. banada 16 yetmiyor
oyun içinm yeteceğini düşünüyorum ama fiyat açısından banada mantıklı geldi 16 gb alacam

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
sistemi kaça diziyon aldığın parçalar kaç k tuttu

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
aldım aldım cepte onlar yatıyor odada şuan :) bilmiyorum ya orjinal olsun 2 bin civarı bişey yani koymaz. orjinal W11 alırım yeterli

oyun içinm yeteceğini düşünüyorum ama fiyat açısından banada mantıklı geldi 16 gb alacam
Kaça aldınız aldıklarınızı ve toplam bütçe neydi? Ayrıca gereksiz para harcamak olur orjinal almak

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
bu arada kasa
Kaça aldınız aldıklarınızı ve toplam bütçe neydi? Ayrıca gereksiz para harcamak olur orjinal almak
Valla tam hatırlayamadım ama 33 - 34 civarına topladım. 3070 19 bin ana kart 4.500 işlemci 6 bin psu 2 bin gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. ha birde klavye ve mouse tuf onlarda 1500 tl

ha kasada bunu alacağım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
bu arada kasa

Valla tam hatırlayamadım ama 33 - 34 civarına topladım. 3070 19 bin ana kart 4.500 işlemci 6 bin psu 2 bin gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. ha birde klavye ve mouse tuf onlarda 1500 TL

ha kasada bunu alacağım
34'e 3070'li sistem.
Birde GT301 düşünülüyor sisteme.
Birde 16 GB Ram düşünüyorsunuz.
Geçmiş olsun.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
bu arada kasa

Valla tam hatırlayamadım ama 33 - 34 civarına topladım. 3070 19 bin ana kart 4.500 işlemci 6 bin psu 2 bin gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. ha birde klavye ve mouse tuf onlarda 1500 TL

ha kasada bunu alacağım
Çok büyük geçmiş olsun

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
34'e 3070'li sistem.
Birde GT301 düşünülüyor sisteme.
Birde 16 GB Ram düşünüyorsunuz.
Geçmiş olsun.
1.si 34 de nasıl bir sistem olacaktı ya ? vatandan dizdim, parçaların fiyatı belli, adı belli aç bak. ya ne olacaktı 24 mü bekliyordun? trendyoldan filan ucuza bul ben çok güvenmiyorum diye mağazadan aldım.
2.si varsa önerin yaz seni dinleyelim. öneri almak için açtık burayı değil mi ? gt301 diğer forumlar ''sorun değil tam gider'' derken sen kimsenin göremediği neyi gördün kardeş anlat. 32 gb ile warzone mu oynayacağım ihtiyacım oyun oyun. ona göre başlangıçta düşük şeyler dizeceğim. boş yapacağına gel şurada diğer insanlar gibi önerini yap.

Maykıl

80+ Silver
sistem rehber videolarının hepsi ama hepsi oyun için 16 gb ın yettiğini hatta fazla oldugunu söylüyor.
yani aksini duymadım onlara istinaden diyorum bunu yoksa benim bilgim yok. 16 alacaksam başta bir tane alırım daha sonra ekleme yaparım.

farklı yerden 16 mı al diyorsunuz yani ?
Valorant oyunculari icin o 16 kullaniyorum anca valoranta yetiyo bide mem reduct yapiyorum

Top Bottom