Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim İçin Ram Önerisi...

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Stoğa göre fiyatlar fırlayıp azalabiliyor. Siz aldıktan sonra kart fiyatları düşüşe geçti
İade şansım varsa hemen deneyecem 10 gb 3080 oc tuf alırım... yardımların için teşekkür bu arada. son olarak orjinal windows yapmama gerek yok mu diyorsun yani ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İade şansım varsa hemen deneyecem 10 gb 3080 oc tuf alırım... yardımların için teşekkür bu arada. son olarak orjinal windows yapmama gerek yok mu diyorsun yani ?
Gerek yok. CMD ile aktif edersin. ya da 80 tl'ye felan OEM key alırsın.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kesinlikle gerek yok. O parayı sisteme ekle daha mantıklı. Ayrıca hala 6900XT öneriyorum çok çok çok daha mantıklı

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Gerek yok. CMD ile aktif edersin. ya da 80 TL'ye felan OEM key alırsın.
Kesinlikle gerek yok. O parayı sisteme ekle daha mantıklı. Ayrıca hala 6900XT öneriyorum çok çok çok daha mantıklı
VAY ARKADAŞ keşke parçaları alırken karşılaşsaydık ya :S bakalım iade alırlarsa damalrım buraya tekrardan ama amd ye geçme konusunda elim ayağım titrer :D

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
VAY ARKADAŞ keşke parçaları alırken karşılaşsaydık ya :S bakalım iade alırlarsa damalrım buraya tekrardan ama amd ye geçme konusunda elim ayağım titrer :D
Sorsaydın foruma görürdük. Ben olmasam başkası görürdü. 6900XT paranın alabileceği en f/p kart o bütçelerde

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Sorsaydın foruma görürdük. Ben olmasam başkası görürdü. 6900XT paranın alabileceği en f/p kart o bütçelerde
Ekran kartını sormuştum aga o zaman millet 3070 suprim i önemişti. diğer forum ve v.o.k. face grubuda 3070 ti rog önerince onu almıştım. yani kafama göre iş yapmadım yine sormuştum. ama şanssızlık diye düşünüyorum dolar filan yükseliyor diye kimse 3080 in fiyatının 17 binlere düşecegini düşünemzdi. ve bak tekrar ediyorum diğer sitelerde düşmemiş sadece itopyada düşmüş. ben hala bir gariplik oldugunu düşünüyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ekran kartını sormuştum aga o zaman millet 3070 suprim i önemişti. diğer forum ve v.o.k. face grubuda 3070 ti rog önerince onu almıştım. yani kafama göre iş yapmadım yine sormuştum. ama şanssızlık diye düşünüyorum dolar filan yükseliyor diye kimse 3080 in fiyatının 17 binlere düşecegini düşünemzdi. ve bak tekrar ediyorum diğer sitelerde düşmemiş sadece itopyada düşmüş. ben hala bir gariplik oldugunu düşünüyorum.
Bu kadar bilgisiz "millet" olması da üzücü. Ortada bi gariplik yok fiyatlar bu

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Bu kadar bilgisiz "millet" olması da üzücü. Ortada bi gariplik yok fiyatlar bu
aga bilgisiz olsalar bile o zamanki fiyatlarda iyisi rog du. sen fiyatlar bu diyorsun gariplik yok diyorsun galiba benim yazdığımı tam okumuyorsun bak link atayım kendin bak sadece itopyada düşmüş sadece itopya. oda ciddi bir düşüş garip olan bu.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben de diyorum ki sana normal bi indirim. Her yer aynı anda yapmaz indirimi. Vatanda 3070Ti 12.800TLydi geçenlerde. Vision 3080ti yanlış hatırlamıyorsam 23Kydı İtopyada. Zaman zaman düşer böyle. Zaten her kartın fiyatı düşüyorken bunların düşmesi de normal

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Ben de diyorum ki sana normal bi indirim. Her yer aynı anda yapmaz indirimi. Vatanda 3070Ti 12.800TLydi geçenlerde. Vision 3080ti yanlış hatırlamıyorsam 23Kydı İtopyada. Zaman zaman düşer böyle. Zaten her kartın fiyatı düşüyorken bunların düşmesi de normal
hah garip olanda indirim yaptığını belirten itopya neden bunda belirtmiyor? üstü çizilen fiyat neden yok? pc bileşenlerini sizden iyi bilmiyorum ama üst düzey marka ve ürünlerde bu denli indirim olmayacağını iyi biliyorum. bana garip gelen bunlar işte. sorunlu mu yada ellerindeki son ürün mü vs vs gibi soru işaretleri var. ve ek olarak her kartı bilmem ama asuslara bakınca 200 tl 300 tl civarlarında yükselme görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç bir indirimli ürünün yüzümü güldürmediği detayınıda söylemeyi unutmuşum 3 adet laptop, 4 ader telefon televizyon daha bir çok şey.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Böyle yüksek seviye ekran kartlarında 1-2k fiyat farkı siteler arasında normal. Ayrıca olay indirim değil ekran kartı stoklarının ülkede artması ve fiyatların düşmesi sonucunda bu fiyatlar ortaya çıkıyor. Şubatta 6600 7.8kdan satılıyordu geçen gün 5.5tan sayıldı. 9a satılan 6600xt 6.8den satıldı. Daha çok örneği var bunun. O yüzden fiyatlar anormal değil bi anda düştüğü için sana öyle geliyor

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
Böyle yüksek seviye ekran kartlarında 1-2k fiyat farkı siteler arasında normal. Ayrıca olay indirim değil ekran kartı stoklarının ülkede artması ve fiyatların düşmesi sonucunda bu fiyatlar ortaya çıkıyor. Şubatta 6600 7.8kdan satılıyordu geçen gün 5.5tan sayıldı. 9a satılan 6600xt 6.8den satıldı. Daha çok örneği var bunun. O yüzden fiyatlar anormal değil bi anda düştüğü için sana öyle geliyor
iyi bakalım aga itopyadan onay gelirse koşup alacaz el kol bağlı :)

Top Bottom