Yardım Sistemim için strimer kablo önerisi(argb)

eyvallah hocam kabloları temudan çözerim dedin gibi fanlara gelicek olursak 3-4 katı veresim yok acıkcası kaçaktan devam biz hocam :ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranı ile birlikte 20k
Ekran var böyle kablolar yok ya onu dedim
Şu resimdeki 2x8 pin hariç 12300tl dedi turzx ve wireless strimerlara

Benim sistem öyle çok iyi değil, imzadaki işte :D 2çakma lianli fan var kablolar da temudan :D
Daha ne olsun maşallah:)

Ekler

• IMG-20250909-WA0006.webp
    IMG-20250909-WA0006.webp
    530.4 KB · Hit: 7
Ekran var böyle kablolar yok ya onu dedim
Şu resimdeki 2x8 pin hariç 12300tl dedi turzx ve wireless strimerlara

Daha ne olsun maşallah:)
O 8.8 ekran çok iyi de çok pahalı yav benim kasanın üste takıyorlar hep 5-6kydı trde ucuz olsa alcam az daha zorlasan 2k monitör alınıyor :(

O 8.8 ekran çok iyi de çok pahalı yav benim kasanın üste takıyorlar hep 5-6kydı trde ucuz olsa alcam az daha zorlasan 2k monitör alınıyor :(
gümrükte sıkıntıya birde bizde çakma falan ayarlardık onuda :uzgunpeepo:

pc de yok knnk unuttum bayadır kullanmıyorum rc araba hobisini bıraktım temuyuda bırakyım :D

tam istediğim buydu işte benim aldığım xpg nin ki berbat alta bir led koymuşlar yana doğru gidiyor borunun sonu ztn beyaz kalıyor gündüz bir gece güzel di iade ettim
Ben konulardan birinde görmüştüm sipariş ettim dediğini de keşke etmeseydin diyemedim moralin bozulmasın diye. Kablolar ayrıkken çok çirkin duruyor, toplu olması daha iyi.
1757440485674.webp

1757440595967.webp

pc de yok knnk unuttum bayadır kullanmıyorum rc araba hobisini bıraktım temuyuda bırakyım :D

tam istediğim buydu işte benim aldığım xpg nin ki berbat alta bir led koymuşlar yana doğru gidiyor borunun sonu ztn beyaz kalıyor gündüz bir gece güzel di iade ettim
kısa sürede almak lazım ne yapar bunlar belli olmaz kargo dahil 27 euro düşürdüler limiti ellerinde olsa direk kapatıcaklar yurtdışı alışverişi :ROFLMAO:

Ben konulardan birinde görmüştüm sipariş ettim dediğini de keşke etmeseydin diyemedim moralin bozulmasın diye. Kablolar ayrıkken çok çirkin duruyor, toplu olması daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
benim aldığımı diyorsun demi çirkin duruyor diye valal keşke deseydin usta ya beş para etmezmiş anca 1500 e falan alcan kasada dursun diye beş para etmez ekran kartını kastırdı adam akıllı ondan da iade ettim katlanmaya gelmiyor

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
msi pano 100r pz alacağım birde bundan alırım temudan

kısa sürede almak lazım ne yapar bunlar belli olmaz kargo dahil 27 euro düşürdüler limiti ellerinde olsa direk kapatıcaklar yurtdışı alışverişi :ROFLMAO:
valla gümrük sınırı kalkacak vergi gelecek diyorlardı geçen ama

yok trde var, gümrükten geçebilecek site bile yok zaten :D

böyle bişi buldum ama nasıldır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,445
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00