Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
bence şu an bi gereği yok 2 yıl sonra değiştirin sistemi
ben 8 yıldır aynı sistemi kullanyorum vallaHadi ya, iki yil götürür mü ben maksimum bu sene sonunu görür diyordum emektar için.
anısı olduğu için dedim bence de hepsini satmak daha mantıklı.Bence hepsini satsa daha kolay alıcı bulur.
işlemcinizi tam bilmiyorum ama en az 12-13k edebilir gibi ekran kartı ve parça kalitesinden dolayı.Sanırsam sistemi komple değişecek gibiyiz, ne kadar edebilir acaba benim sistemim?
ufak bi yükseltme yapacaksa am5 geçer am4 geçmenin bi mantığı yok.o zaman elindeki anakart ve işlemciyi satacaksın
amd b550 anakart ve ryzen 5600 işlemci alıcaksın devam ediceksin fazla para harcamadan geçip gidicek
dostum adamın sisteminde 32 gb ddr4 ram var diger parçalarda güzel zaten tek rust oynayan adam fazla para harcamasına gerek yokanısı olduğu için dedim bence de hepsini satmak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemcinizi tam bilmiyorum ama en az 12-13k edebilir gibi ekran kartı ve parça kalitesinden dolayı.
ufak bi yükseltme yapacaksa am5 geçer am4 geçmenin bi mantığı yok.
10k ya am5 geçer zaten ne diye am4 geçsin diyorum bende sana.dostum adamın sisteminde 32 gb ddr4 ram var diger parçalarda güzel zaten tek rust oynayan adam fazla para harcamasına gerek yok
4000 tl anakart 3500 tl işlemci sogutucu 1500 tl zaten 9k ya hallediyor elindeki 2 ürünü 3 bin tl ye satsa 6000 e gelicek upgrade
7500f+ sogutucu 7840 tl yapıyor hangi anakartı hangi rami koyacan10k ya am5 geçer zaten ne diye am4 geçsin diyorum bende sana.
7500f+ sogutucu 7840 tl yapıyor hangi anakartı hangi rami koyacan
bende sıfır koyacan sandım 2.elde ddr4 daha ucuz aynı mantıkla gidersek![]()
Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
mesela. elindekileride satsın yine 6-7k ya denk gelir. en fazla 8k
hocam am5 ile am4 ün performansı bir mi kafan mı güzel senin ? illa işine yarıyor diye düşük mü toplasın 2 kuruş fazla verir paşalar gibi sistemi olur.bende sıfır koyacan sandım 2.elde ddr4 daha ucuz aynı mantıkla gidersek
kaldı ki adamın 50k bütçesi var dar bütçesi olsa dediğini anlayacağım.hocam am5 ile am4 ün performansı bir mi kafan mı güzel senin ? illa işine yarıyor diye düşük mü toplasın 2 kuruş fazla verir paşalar gibi sistemi olur.
güzel kardeşim sende sorunmu var adamın elinde 32 gb ddr4 ram var sistem parçaları güzel sen 2x8 16 gb ram piyasanın en rezalet anakartını koyup ddr5 yaptım diyorun adamın ihtiyacı yok tek rust oynuyor rust için mega paralar harcamaya gerek yokhocam am5 ile am4 ün performansı bir mi kafan mı güzel senin ? illa işine yarıyor diye düşük mü toplasın 2 kuruş fazla verir paşalar gibi sistemi olur.
taktı kafayı ram egüzel kardeşim sende sorunmu var adamın elinde 32 gb ddr4 ram var sistem parçaları güzel sen 2x8 16 gb ram piyasanın en rezalet anakartını koyup ddr5 yaptım diyorun adamın ihtiyacı yok tek rust oynuyor rust için mega paralar harcamaya gerek yok
tamam kardeşim sen am4ten şaşma sakın. biriktirdiğin paralarla da tüpraş hissesi al ilerde zengin olursungüzel kardeşim sende sorunmu var adamın elinde 32 gb ddr4 ram var sistem parçaları güzel sen 2x8 16 gb ram piyasanın en rezalet anakartını koyup ddr5 yaptım diyorun adamın ihtiyacı yok tek rust oynuyor rust için mega paralar harcamaya gerek yok
2.762,03 TL
2.900 TL
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
859,00 ₺