YiğitAysul
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereye bağlanacağı konusundane gibi gözünüzü korkutuyor hocam
Nereye bağlanacağı konusundane gibi gözünüzü korkutuyor hocam
o çok basit hocam zaten klavuzunda neyin nereye takılacağı gösteriliyor bence çok rahat yaparsınız korkmayınNereye bağlanacağı konusunda
Tamam hocam crucial almayı düşünüyorum ama biraz daha güzel olsa tasarımı mükemmel olurdu ama yinede güzelo çok basit hocam zaten klavuzunda neyin nereye takılacağı gösteriliyor bence çok rahat yaparsınız korkmayın
tasarımı diğer modellerden geri kalsa da RGB aydınlatmaya sahip olduğu için farkına dahi varmazsınız benceTamam hocam crucial almayı düşünüyorum ama biraz daha güzel olsa tasarımı mükemmel olurdu ama yinede güzel
Uyumlu olmuş ama çok kötü olmuş
Kötü olmuş derken ?Uyumlu olmuş ama çok kötü olmuş
Ram’den bahsetmiyorum direk aiatemin kendisi kötü seçilmiş parçalarla toplanmış ama ram olarak crucial ballistix öneririm ben deKötü olmuş derken ?
Hangi rami tavsiye edersiniz?
Hangi parça kötü seçilmişRam’den bahsetmiyorum direk aiatemin kendisi kötü seçilmiş parçalarla toplanmış ama ram olarak crucial ballistix öneririm ben de
İşlemci, anakart ve PSU kötü. Kasa da kötü ama onu zaten almışsınHangi parça kötü seçilmiş
Bu arada hepsini aldım işlemcinin neresi kötü anakartı çok iyi bir indirimle aldım aynı şekide psuyudaİşlemci, anakart ve PSU kötü. Kasa da kötü ama onu zaten almışsın
Hee ben indirimden aldığını bilmiyordum. Ama çok gereksiz olmuş her türlü, 5600x için o anakart çok fazla ayrıca 5600x şuan ederinin çok üzerinde bi fiyatta o paraya 10700KF alınıyor. PSU olarak da XPG Core Reactor 650 daha iyi olurdu zaten MSI güç kaynağını aldığın fiyat ile aynı fiyattadır şuan muhtemelen. Ama almışsın zaten artık H.O demek düşer bizeBu arada hepsini aldım işlemcinin neresi kötü anakartı çok iyi bir indirimle aldım aynı şekide psuyuda
Fiyatlar şöyle :Hee ben indirimden aldığını bilmiyordum. Ama çok gereksiz olmuş her türlü, 5600x için o anakart çok fazla ayrıca 5600x şuan ederinin çok üzerinde bi fiyatta o paraya 10700KF alınıyor. PSU olarak da XPG Core Reactor 650 daha iyi olurdu zaten MSI güç kaynağını aldığın fiyat ile aynı fiyattadır şuan muhtemelen. Ama almışsın zaten artık H.O demek düşer bize