Ekran kartı 4250'ye satmadım az diye genelde herkes 5 ve 5.5k arası satın diyor.Parçalayarak satın. En az ekran kartı 3500.
Kasa o kadar az mı? Piyasada şu an 5000 liraya 1650'li sistemler var.Sadece kasa 5000 eder.
Miningçiler sadece ekran kartını soracak muhtemelen, onlara da 4300 olur demenizi öneririm.
Melody 3A-K | Game GarajEkran kartı 4250'ye satmadım az diye genelde herkes 5 ve arası 5.5k'ya satın diyor.
Kasa o kadar az mı? Piyasada şu an 5000 liraya 1650'li sistemler var.
Dediğimi kanıtlamışsınız bunu atarak
O kasada 5K edecek ne gördün (ekran kartı dahil değilse)Sadece kasa 5000 eder.
Miningçiler sadece ekran kartını soracak muhtemelen, onlara da 4300 olur demenizi öneririm.
Ekran Kartlı 5k eder demiş hocam.Ekran kartsız herkes biliyor 5k etmeyeceğiniO kasada 5K edecek ne gördün (ekran kartı dahil değilse)![]()
Full sistem 5K satarken sadece ekran kartına 4.3K verecek adamın aklına şaşarım, ama evet şu iki konuda doğru:Ekran Kartlı 5k eder demiş hocam.Ekran kartsız herkes biliyor 5k etmeyeceğini![]()
Biliyorum ayrı ayrı satılıp iyi fiyata gideceğini ama forumda konu açmıştım daha önce sadece ekran kartını 4250 TL'ye satılmaz dediler şuan 5500e koydum ilana.Birde ekran kartsız 3k'ya koydum sistemi böyle çok daha mantıklı.Pazarlıkla felan yaklaşık 8k'ya satarsam on numara olur.Full sistem 5K satarken sadece ekran kartına 4.3K verecek adamın aklına şaşarım, ama evet şu iki konuda doğru:
Ekran kartı tek başına 4K‘ya satılabilir, sistem de 5K’ya satılabilir. İki farklı ilan verilebilir. Tek ilanda o şekilde satmaya çalışılırsa adam 5K’ya tüm sistemi alıp satıcıyı tokatlar.