S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
haci ekran karti sadece 30k az olmadi mi o35k yazdım sadece kasaya bakalım ne olacak
haci ekran karti sadece 30k az olmadi mi o35k yazdım sadece kasaya bakalım ne olacak
10k hocam 6900max ederi Facebook'ta 15 filan yazınca haha yağmuruna tutuyoruz .dgeçen sene 25k idi 30 olmuş ama ederi 17,18k bana göre, soğutması baya iyi 2300mhz normalde, 2900mhz oc yaptım 50 60 derecede geziyo
o fiyat şişirilmiş fiyat kimse gidipte almaz onu ellerinde 1 tane kalmıştır büyük ihtimalhaci ekran karti sadece 30k az olmadi mi o
Abartma mod on 9k ya miningden çıkma kart bol kullanıcı kartları 10 küsür max.haci ekran karti sadece 30k az olmadi mi o
reis sıvı soğutmalı ve asus olmasa dediğin doğru10k hocam 6900max ederi Facebook'ta 15 filan yazınca haha yağmuruna tutuyoruz .d
Toxic değil mi bu xfx ler 9 a gidiyor ama AMD kartı 2.elde satmak zor sistem olarak satılabilirreis sıvı soğutmalı ve asus olmasa dediğin doğru
asus LC bu toxsic nereden çıktıToxic değil mi bu xfx ler 9 a gidiyor ama AMD kartı 2.elde satmak zor sistem olarak satılabilir
toksix ler baya sıkıntılı pompa sesinden kafa beyin kalmazToxic değil mi bu xfx ler 9 a gidiyor ama AMD kartı 2.elde satmak zor sistem olarak satılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa gördüm rogmuş
bide gigabayte aorus vardı galiba custom sıvı soğutmalar içinSıvı soğutma diyince sadece aklıma toxic geliyor
Evet YouTubeda yabancı kanallar kullanıyordu sanırım baya bi aorusutoksix ler baya sıkıntılı pompa sesinden kafa beyin kalmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide gigabayte aorus vardı galiba custom sıvı soğutmalar için