Kratos2008
80+ Silver
Dahası
güvenilir forumdada bununla ilgili konu kendim acmıstım gayet iyi bir mağazasinerji guveilir mi yorum yok cunku
güvenilir forumdada bununla ilgili konu kendim acmıstım gayet iyi bir mağazasinerji guveilir mi yorum yok cunku
Fakülteden bir arkadaş 13700k kullanıyor soğutucu olarak MSI'ın 3 fanlı bir soğutucusunu taktı. İşlemci %100 kullanılırken 30. dakikadan sonra sıvı soğutucusu soğutamamaya başlıyor 1 youtube'de bununla alakalı bir çok yabancı kaynak var.siz hangi sıvı soğutucuları hangi işlemciler ile kullandınız da soğutmammaya başladı ?
düşünmedim çünkü çok fazla program kullanıyorum mac book'a nasıl alışırım emin değilim ve ekstra pluginler uyumlu mu onuda bilmiyorumbu arada macbook m2 pro almayı düşündünüz mü
msı ın kronik olan bir soğutucusunu kullanıyor olabilirFakülteden bir arkadaş 13700k kullanıyor soğutucu olarak MSI'ın 3 fanlı bir soğutucusunu taktı. İşlemci %100 kullanılırken 30. dakikadan sonra sıvı soğutucusu soğutamamaya başlıyor 1 youtube'de bununla alakalı bir çok yabancı kaynak var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşünmedim çünkü çok fazla program kullanıyorum mac book'a nasıl alışırım emin değilim ve ekstra pluginler uyumlu mu onuda bilmiyorum