Neler Yeni

Çözüldü✓ Sistemim Uyumlu mu ?

kaibankai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emir ilgen
siz hangi sıvı soğutucuları hangi işlemciler ile kullandınız da soğutmammaya başladı ?
Fakülteden bir arkadaş 13700k kullanıyor soğutucu olarak MSI'ın 3 fanlı bir soğutucusunu taktı. İşlemci %100 kullanılırken 30. dakikadan sonra sıvı soğutucusu soğutamamaya başlıyor 1 youtube'de bununla alakalı bir çok yabancı kaynak var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada macbook m2 pro almayı düşündünüz mü
düşünmedim çünkü çok fazla program kullanıyorum mac book'a nasıl alışırım emin değilim ve ekstra pluginler uyumlu mu onuda bilmiyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Fakülteden bir arkadaş 13700k kullanıyor soğutucu olarak MSI'ın 3 fanlı bir soğutucusunu taktı. İşlemci %100 kullanılırken 30. dakikadan sonra sıvı soğutucusu soğutamamaya başlıyor 1 youtube'de bununla alakalı bir çok yabancı kaynak var.

düşünmedim çünkü çok fazla program kullanıyorum mac book'a nasıl alışırım emin değilim ve ekstra pluginler uyumlu mu onuda bilmiyorum
msı ın kronik olan bir soğutucusunu kullanıyor olabilir

yine de sıvı soğutucu tavsiye ederim o işlemciye

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Sıvı soğutmanın uzun süre sonra soğutmadığı ile ilgili Render bilgisayarı topladım 3ds Max üzerinden Corona render ile render alınıyor sürekli böyle bir sorun yok. 7950X ile alınıyor bir de bu render. Daha önce R7 5700X vardı o da aynı şekilde 10 saatlik render aldığı oluyordu ama ilk 2 saat 70 derece sonra 100 derece olmuyordu tabi sıvı ısınıyordu maksimum 10 15 derece artıyordu. Ben işlemciye ayar çektim Undervolt'lu olduğu için genelde maksimum 75 derecelerde çalıştı. Alacağınız işlemci zaten bir alev topu AK620 soğutamaz onu Assasin 4 falan lazım anca o keser.

Top Bottom