Sistemimde aşırı drop ve hiç akıcılık yok

lawron

80+
Reaksiyon skoru
6
asus 7800xt
ryzen 7 7800x3d
2x8 6000mhz ram
b650mr asus anakart
xpx 750w kasa

sistemi alalı 3 ay oldu oyunlarda ve masaüstünde saniyelik giren droplar ve çoğu oyunda akıcılık yok win 10 ve 11 i denedim yapılabilecek tüm ayarları driverleri herşeyi denedim fakat bir çözüm bulamadım son çare olarak garantiye yollamalımıyım veya bir çözüm öneriniz varmı

Nasıl bir drop ve büyük ihtimalle driverlardan kaynaklı. Denemişsiniz her şeyi fakat doğru gpu driverlarını indirdiğinize emin misiniz?

Nasıl bir drop ve büyük ihtimalle driverlardan kaynaklı. Denemişsiniz her şeyi fakat doğru gpu driverlarını indirdiğinize emin misin
droplar ani olarak örneğin 200fps den birden 30 ları görmesi ve çoğu oyunda fazlasıyla fps verip 30fps gibi hissettiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir drop ve büyük ihtimalle driverlardan kaynaklı. Denemişsiniz her şeyi fakat doğru gpu driverlarını indirdiğinize emin misiniz?

hocam şöyle diyeyim aklınızıa gelebilecek her ekranda akıcılık yok bios ekranı 10 fps öyle düşünün

droplar ani olarak örneğin 200fps den birden 30 ları görmesi ve çoğu oyunda fazlasıyla fps verip 30fps gibi hissettiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam şöyle diyeyim aklınızıa gelebilecek her ekranda akıcılık yok bios ekranı 10 fps öyle düşünün
bios zaten 10 fps gibi oluyor pek mantıklı bir örnek olmadı. Bu tarz problemler olabiliyor amd ekran kartlarında, bende yaşamıştım ayarları kapatıp açarak şuan dengeyi buldum. Sorunun büyük kısmını windows ayarları yapıyor oyun modu olsun, pencereli ekran ayarları olsun, donanım hızlandırma olsun amd ekran kartıyla uyumsuzlar... Bazen de eski driverlara dönmek etkili oluyor 1-2 sürüm öncesine falan. Eğer sorununuz ssd kaynaklı değilse tabii ki akıcılıkta sorun çıkarmaz ama ani fps düşüşleri ve droplar ssd kaynaklıda olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri