Sistemimde neyi yükseltmeliyim?

nazcarieche

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar, sistemim imzamda mevcut. Ramleri 2x16 yapmayı düşünüyorum. Sizce gerekli mi? Normalde sorun yaşamıyorum ama yayındayken yetmiyor ram kullanımı çok yüksek oluyor. Veya hangi parçayı güncellemeliyim?

Merhaba arkadaşlar, sistemim imzamda mevcut. Ramleri 2x16 yapmayı düşünüyorum. Sizce gerekli mi? Normalde sorun yaşamıyorum ama yayındayken yetmiyor ram kullanımı çok yüksek oluyor. Veya hangi parçayı güncellemeliyim?
hocam işlemci ryzen 5600 yapılabilir yayın vs gibi kullanımlarınız varsa ram de gerekli tabi ki

Ekran kartı 4gb yetersiz. Bence 2. Elden ekran kartı bakın, ramleri 2x16 yapmak gereksiz olur değişebilecek daha önemli şeyler varken. Elinizdeki kartı satıp üstüne para ekliyip 2.el ekran kartı bakın bence

GÜZEL BİR marka ile ramleri 3600 mhz al bulursan uyguna 4000 mhz patriot ramler vardı ondan olabilir ben kullandım efsolar sonra 5600 yapasın ama bu sisteme de baktım şimdide 32 gb çok gereksiz be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramlere gelene kadar ekran kartını ve işlemciyi yükseltmen lazım

Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Gerekliyse tek bir parçayı değiştirmeyi düşünüyorum. Sonra yeni sistem almayı düşüneceğim. Ram gerek yok demişsiniz çoğunlukla. İşlemci mi yoksa ekran kartı mı değiştirmeliyim? Hangi ekran kartı önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,605
Üyeler
189,468
Son üye
sbnkrsmz
Geri