Sistemimde Sıkıntı Var mı

beyzas

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Teknobiyotikte bulduğum hazır sistemi özelleştirerek bir sistem oluşturdum. Bu sistemde darboğaz ihtimali var mı yok mu? Birbirlerine uygun yapabilmiş miyim falan. Elimden geleni yaptım ama siz de cevaplarsanız sevinirim.
6C418312-89BF-4593-B14C-55D03219F28A.png
B0904EB6-B8EB-4578-BB2C-BAD878C4EEA4.png
B8C6D79B-1981-4554-BFA0-504F47EA8B8B.png

Post automatically merged:

Bir de amacım elden geldikçe fiyatı düşürmek

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: f0ze
Teknobiyotikte bulduğum hazır sistemi özelleştirerek bir sistem oluşturdum. Bu sistemde darboğaz ihtimali var mı yok mu? Birbirlerine uygun yapabilmiş miyim falan. Elimden geleni yaptım ama siz de cevaplarsanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir de amacım elden geldikçe fiyatı düşürmek
Alınmaz.

Parça parça önersem toplayabilir misiniz? Çok daha iyi bir sistem toplanabilir.

markasız geldi bana çok galax i neo dark felan game garaja bakabilirsin itopya ya bak

Bu kadar fazla para vereceğine bence donanım arşıvinin sonraki sistemini bekle. 1 Gün önceden İstanbul veya Ankara hangisi yakınsa git 1 gün önceden konaklalama ulaşım en fazla 500TL tutar. Bu daha mantıklı olur bu sisteme 2 bin 3 bin tl fazladan para vermektense

Bu kadar fazla para vereceğine bence donanım arşıvinin sonraki sistemini bekle. 1 Gün önceden İstanbul veya Ankara hangisi yakınsa git 1 gün önceden konaklalama ulaşım en fazla 500TL tutar. Bu daha mantıklı olur bu sisteme 2 bin 3 bin TL fazladan para vermektense
Teşekkürler bakacağım

Teşekkürler

markasız geldi bana çok galax i neo dark felan game garaja bakabilirsin itopya ya bak
Bakıyorum zaten de işte malum dolar

Geri