Amd ryzen 9 7950x işlemci 4070 ti super ekran kartı x870e anakart hocamzSistemi tam yazar mısın?
Güç kaynağı modeli nedir?Amd ryzen 9 7950x işlemci 4070 ti super ekran kartı x870e anakart hocamz
Asus tuf 1200w gold hocam.Güç kaynağı modeli nedir?
Hocam kablo bu şekilde bağlı psu dan tek kablo geliyor dönüştürücüsüz direkt onu takmıştım.Ekran kartını PSU ya nasıl bağladın? Daisy chain olarak kaç kablo var?
Hocam sadece 1 ekran bağlı pc ye başka yok.Ekran kartını PSU ya nasıl bağladın? Daisy chain olarak kaç kablo var?
-Bios güncel mi?Evet arkadaşlar sorunum bu. Denediğim çözümler:
Win 10 Win 11 denendi. Amd expo açık/kapalı denendi.
1 Aydır bu sorunla uğraşıyorum ne yapsamda çözemedim yardım edermisiniz?
Hocam evet güncel amd ryzen 9 7950x işlemci asus rog x870e-e anakart asus dual 4070 ti super ekran kartı asus tuf 1200w gold psu xpg 6000mhz cl30 ram sistem özellikleri bunlar. Razer viper v3 hyperspeed mouse rog azoth klavye rog raikiri gamepad Razer Leviathan v2x soundbar.-Bios güncel mi?
-Driverlar güncel mi?
-Windows güncel mi? En son hangi windows sürümünü yüklediniz?
Tam sistem bileşenlerini marka model numarası belirterek konuya ekleyebilir misiniz? Kullandığınız çevre birimleri dahil (mouse, klavye vb.)
Takılmalar sadece oyun içinde veya sistem yük altındayken mi oluyor yoksa sistem boştayken sadece internette gezinirken vs de mi gerçekleşiyor?
Hocam sadece oyundayken oluyor.-Bios güncel mi?
-Driverlar güncel mi?
-Windows güncel mi? En son hangi windows sürümünü yüklediniz?
Tam sistem bileşenlerini marka model numarası belirterek konuya ekleyebilir misiniz? Kullandığınız çevre birimleri dahil (mouse, klavye vb.)
Takılmalar sadece oyun içinde veya sistem yük altındayken mi oluyor yoksa sistem boştayken sadece internette gezinirken vs de mi gerçekleşiyor?
1000 hocam.Mouse polling rate kaç hz kullanıyorsun?
@brk_atş
Her oyunda mı oluyor? Furmark ile ekran kartını test eder misin bi 10 dk çalışsın.Hocam sadece oyundayken oluyor.
Tamam dır hocam. Evet her oyunda var.Her oyunda mı oluyor? Furmark ile ekran kartını test eder misin bi 10 dk çalışsın.
Hocam 1 inci dakikada 2 sefer drop attı kullanımda indi drop atarken.Her oyunda mı oluyor? Furmark ile ekran kartını test eder misin bi 10 dk çalışsın.